Raised This Month: $203 Target: $400
 50% 

FF2 Bat's Collection of Stuff


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Batfoxkid
Senior Member
Join Date: Nov 2018
Location: ''Somewhere on the map''
Old 01-01-2020 , 13:58   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #11

Quote:
Originally Posted by doroemon View Post
Do Ability plugin Source code seem not fixed yet
Fixed now, Dropbox didn't override the existing one for some reason.
__________________
Batfoxkid is offline
Bruno_Ferrari
Member
Join Date: Oct 2016
Old 05-05-2020 , 07:44   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #12

Hi. How do I disable the ability to take health and ammunition in "rage_summon_clonesss" (ffbat_publicpack)?
Bruno_Ferrari is offline
Bruno_Ferrari
Member
Join Date: Oct 2016
Old 05-06-2020 , 02:44   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #13

Hi. I have a mistake! Maybe I configured something wrong in the .cfg file? I wanted to set up so that when calling helpers, all appear with two weapons, and someone one with three
Spoiler
Attached Files
File Type: cfg counter_terrorist.cfg (11.5 KB, 54 views)
Bruno_Ferrari is offline
Batfoxkid
Senior Member
Join Date: Nov 2018
Location: ''Somewhere on the map''
Old 05-06-2020 , 14:53   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #14

Quote:
Originally Posted by Bruno_Ferrari View Post
Hi. I have a mistake! Maybe I configured something wrong in the .cfg file? I wanted to set up so that when calling helpers, all appear with two weapons, and someone one with three
Spoiler
I guess something wrong in code trying to read arrays. I'll need to look into this.
__________________
Batfoxkid is offline
Bruno_Ferrari
Member
Join Date: Oct 2016
Old 05-14-2020 , 03:46   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #15

how to make the boss call one assistant for rage, and not more?
Bruno_Ferrari is offline
NoloZero01
Junior Member
Join Date: May 2020
Location: Helios Station
Old 05-14-2020 , 12:29   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #16

Probably by setting the "ratio" argument to 1 or to some small float number, like 0.01.
NoloZero01 is offline
XGAK
Junior Member
Join Date: May 2018
Old 05-14-2020 , 16:53   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #17

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=324264
A fix for slom motion on windows server.
XGAK is offline
JPZV
Junior Member
Join Date: May 2013
Location: Chile
Old 08-05-2020 , 16:31   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #18

Quote:
Originally Posted by Batfoxkid View Post
Code:
	char abilityName[MAXABILITYNAME];
	Format(abilityName, MAXABILITYNAME, "%s%i", ABILITY);
	FF2_SetBossCharge(boss, 0, FF2_GetBossCharge(boss, 0)+FF2_GetAbilityArgument(boss, this_plugin_name, abilityName, 1005));
Looks like I messed up here and needed to replace this line with:
Format(abilityName, MAXABILITYNAME, "%s%i", ABILITY, abililty);

(I should really remake this plugin when I get the chance.)
I know this is pretty old, but this line stills being wrong both here and in the dropbox.
It should be
Code:
Format(abilityName, MAXABILITYNAME, "%s%i", ABILITY, abililty-1);
Because the variable ability (from the for) starts from 1, but ams_doabilityX and sound_doability_X starts from 0, so you have to "move" the variable to 0 or you will have sounds in the wrong place.
JPZV is offline
Batfoxkid
Senior Member
Join Date: Nov 2018
Location: ''Somewhere on the map''
Old 08-11-2020 , 22:19   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #19

Well after a long time without updates, I updated Gray Mann with his a new plugin along with Menu Manager.
Menu Manager is an alternative to AMS where you can use abilities from a menu.
And if not, ff2_doability finally got patched.
__________________
Batfoxkid is offline
doroemon
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: TF2 AFK Server
Old 08-15-2020 , 11:59   Re: Bat's Collection of Stuff
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by Batfoxkid View Post
Well after a long time without updates, I updated Gray Mann with his a new plugin along with Menu Manager.
Menu Manager is an alternative to AMS where you can use abilities from a menu.
And if not, ff2_doability finally got patched.
New Gray Mann Secondary weapon is a scout bat,is that correct...?


And When Gray Mann summon minion bots,
minion bots doesn't have Robot Skin,and all only have 1 hp...


__________________
I'm just a guy who's a server operator for fun.
https://steamcommunity.com/groups/cfmsg

Last edited by doroemon; 08-15-2020 at 12:00.
doroemon is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:57.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode