Raised This Month: $12 Target: $400
 3% 

Resetscore


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
TheDarkKnight
Member
Join Date: Sep 2013
Location: Kathmandu,Nepal
Old 10-03-2013 , 22:57   Resetscore
Reply With Quote #1

I need some help here i downloaded resetscore plugin and when i type /rs it says "DARKKNIGHT reset your score" how to change that
TheDarkKnight is offline
wicho
Veteran Member
Join Date: Feb 2012
Location: GuateAmala
Old 10-04-2013 , 00:46   Re: Resetscore
Reply With Quote #2

Post the code..
wicho is offline
TheDarkKnight
Member
Join Date: Sep 2013
Location: Kathmandu,Nepal
Old 10-04-2013 , 01:11   Re: Resetscore
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by wicho View Post
Post the code..
This Plugin is made by SILENTTT

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <fun>

#define adtime 600.0 //Default of 10 minuites

new pcvar_Advertise
new pcvar_Display

public plugin_init()
{
register_plugin("Reset Score", "1.0", "Silenttt")

//You may type /resetscore or /restartscore
register_clcmd("say /resetscore", "reset_score")
register_clcmd("say /restartscore", "reset_score")
register_clcmd("say /rs", "reset_score")

//This command by default will be set at 0
//Change it to 1 in server.cfg if you want
//A message to be shown to advertise this.
pcvar_Advertise = register_cvar("sv_rsadvertise", "0")
//This command by default is also 0
//Change it to 1 in server.cfg if you want
//It to show who reset their scores when they do it
pcvar_Display = register_cvar("sv_rsdisplay", "0")

if(get_cvar_num("sv_rsadvertise") == 1)
{
set_task(adtime, "advertise", _, _, _, "b")
}
}

public reset_score(id)
{
//These both NEED to be done twice, otherwise your frags wont
//until the next round
cs_set_user_deaths(id, 0)
set_user_frags(id, 0)
cs_set_user_deaths(id, 0)
set_user_frags(id, 0)

if(get_pcvar_num(pcvar_Display) == 1)
{
new name[33]
get_user_name(id, name, 32)
client_print(0, print_chat, "%s reset your score", name)
}
else
{
client_print(id, print_chat, "Make your score reset!")
}
}

public advertise()
{
set_hudmessage(255, 0, 0, -1.0, 0.20, 0, 0.2, 12.0)
show_hudmessage(0, "say /rs to reset your score.")
}

public client_putinserver(id)
{
if(get_pcvar_num(pcvar_Advertise) == 1)
{
set_task(10.0, "connectmessage", id, _, _, "a", 1)
}
}

public connectmessage(id)
{
if(is_user_connected(id))
{
client_print(id, print_chat, "say /rs to reset your score")
}
}
/* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE
*{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang10250\\ f0\\ fs16 \n\\ par }
*/
TheDarkKnight is offline
wicho
Veteran Member
Join Date: Feb 2012
Location: GuateAmala
Old 10-04-2013 , 01:53   Re: Resetscore
Reply With Quote #4

change this part client_print(0, print_chat, "%s reset your score", name)

Last edited by wicho; 10-04-2013 at 01:53.
wicho is offline
TheDarkKnight
Member
Join Date: Sep 2013
Location: Kathmandu,Nepal
Old 10-04-2013 , 07:30   Re: Resetscore
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by wicho View Post
change this part client_print(0, print_chat, "%s reset your score", name)
I tried to do same but it isn't working

Last edited by TheDarkKnight; 10-04-2013 at 07:30.
TheDarkKnight is offline
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:40.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode