Raised This Month: $95 Target: $400
 23% 

Cluster Grenades


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Fun Stuff        Approver:   Johnny got his gun (102)
doomy
Member
Join Date: Jul 2004
Location: Plano, Texas
Old 12-21-2004 , 19:51   Cluster Grenades
Reply With Quote #1

COMMAND(S):
amx_cluster_grenade_enable: Use a 1 to disable and a 0 to disable. Admin use only.

This plugin basically gives all HE grenades clusters. When the plugin is activated (default) it will recognize when a grenade explodes and will launch 5 clusters in random directions, each dealing up to 20 damage.

If you would like to modify things such as how many clusters you must modify the constants at the top of the script. I recommend mine. :-/

If you have any problems please post because i have done lan testing with myself but no public testing. thanks!

UPDATE:
- I found that part of the msg i was using to identify an explosion was map specific. I changed the identifiers so it should work on all maps.
- I added in a fail-safe for one of the functions
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (cluster_grenade.sma - 12393 views - 8.7 KB)
__________________
Life is a twisted irony filled with things we can not explain. That's why we are here--to define your world!
doomy is offline
BigBaller
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Everett, WA
Old 12-21-2004 , 21:23  
Reply With Quote #2

sounds interesting, I bet people would be pissed off because it would be lame to them
__________________

BigBaller is offline
doomy
Member
Join Date: Jul 2004
Location: Plano, Texas
Old 12-21-2004 , 21:38  
Reply With Quote #3

haha. I thought about catching the damage dealt from the initial grenade so it wouldnt be as harsh, but 20 damage per cluster isnt going to be too terrible.
doomy is offline
doomy
Member
Join Date: Jul 2004
Location: Plano, Texas
Old 12-22-2004 , 01:58  
Reply With Quote #4

The plugin was updated since i found a glitch. More details on top
__________________
Life is a twisted irony filled with things we can not explain. That's why we are here--to define your world!
doomy is offline
Cable Guy
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Old 12-28-2004 , 21:18  
Reply With Quote #5

lol I'll check this out!
Cable Guy is offline
Send a message via MSN to Cable Guy
Kamikaze
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: Butler, PA
Old 12-29-2004 , 03:10  
Reply With Quote #6

Nice job, I'm definitely going to try this out, sounds like a nice addition.
Kamikaze is offline
Send a message via ICQ to Kamikaze Send a message via AIM to Kamikaze Send a message via MSN to Kamikaze Send a message via Yahoo to Kamikaze
Cable Guy
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Old 12-31-2004 , 13:48  
Reply With Quote #7

LMAO!!!!!Very nice plugin dude,install was 3 minutes,works perfect
Cable Guy is offline
Send a message via MSN to Cable Guy
Reciprocity
Junior Member
Join Date: Dec 2004
Location: In your gun sights
Old 01-05-2005 , 18:53  
Reply With Quote #8

What would cause me to get a "bad load" with this plugin?
Reciprocity is offline
Cable Guy
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Old 01-05-2005 , 20:35  
Reply With Quote #9

make sure you have it written correctly in your plugins ini.
amx_grenades_are_heavy.amxx or what ever the file name is
Cable Guy is offline
Send a message via MSN to Cable Guy
doomy
Member
Join Date: Jul 2004
Location: Plano, Texas
Old 01-06-2005 , 00:30  
Reply With Quote #10

bad load is generic u gotta tell me wat it says. Most likely ur engine module is not activated. To activate open your modules.ini and remove the ' ; ' before engine.dll (for windows) or the 2 .so ones around it.
doomy is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 13:50.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode