Raised This Month: $13 Target: $400
 3% 

Development Roundup, We need you!


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
xucian
Junior Member
Join Date: Dec 2019
Location: Bucharest
Old 12-29-2019 , 09:18   Re: Development Roundup, We need you!
Reply With Quote #71

I see there's the master (more recently updated) and the dev branch (not updated recently).
Which one should I get for more stability?

The only reason I want to update amxmodx is that client_cmd("mp3 play <path to sound>") gives "Server tried to send invalid command" error to the clients, but I also see it appends a new line after the command, so maybe that's the issue, not the "mp3 play" command itself (please someone correct me if you have more knowledge about this). The command itself as I write it does not contain a new line (I hardcoded it for testing), only the command that the client receives.
I'm using 1.8.2 currently, so if the official 1.8.3 solves the issue above I might use that as well, instead of a non-release version

EDIT: Updated to 1.10. client_cmd still doesn't work. I know the client_cmd stuff is off-topic here, so can someone direct me to a thread/github issue that discusses this problem, if it exists?
__________________

Play with us: Zp.TheFallenGames.Com #InConstruction

Last edited by xucian; 12-29-2019 at 11:00.
xucian is offline
Send a message via Skype™ to xucian
Arkshine
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Oct 2005
Old 12-29-2019 , 11:17   Re: Development Roundup, We need you!
Reply With Quote #72

The newline in `client_cmd` has always been there from the start. Maybe with the recent game releases, it's no more needed.
Are you using the latest HLDS version or ReHLDS?
Also, before anything else, make sure you do pass a valid command and that you can reproduce (create a simple test plugin, if you can)

If you are sure there is an issue and you're using HLDS, you should create an issue on Github.
__________________

Last edited by Arkshine; 12-29-2019 at 17:55.
Arkshine is offline
xucian
Junior Member
Join Date: Dec 2019
Location: Bucharest
Old 12-30-2019 , 04:30   Re: Development Roundup, We need you!
Reply With Quote #73

Quote:
Originally Posted by Arkshine View Post
The newline in `client_cmd` has always been there from the start. Maybe with the recent game releases, it's no more needed.
Are you using the latest HLDS version or ReHLDS?
Also, before anything else, make sure you do pass a valid command and that you can reproduce (create a simple test plugin, if you can)

If you are sure there is an issue and you're using HLDS, you should create an issue on Github.
Thanks for replying!
HLDS for the moment.

But I just found out this morning (by hopelessly trying different things) that mp3 play <anything that doesn't start with "media/"> shows the invalid command message.
Is this intended or should I submit a bug report somewhere?

I see most of the online references for playing mp3s on clients use sound/....mp3 and media/....mp3 interchangeably, but I guess something changed in HLDS, or new dlls on clients

UPDATE: Actually, I think the client or server's dll blocks paths containing certain words. For example, it would tell Invalid command for media/somename/loading/1.mp3 but not for media/somename/loaging/1.mp3 - I don't understand. Should I create an issue about this on github?
UPDATE2: Done
__________________

Play with us: Zp.TheFallenGames.Com #InConstruction

Last edited by xucian; 01-02-2020 at 12:17.
xucian is offline
Send a message via Skype™ to xucian
lantz69
AMX Mod X Beta Tester
Join Date: Mar 2004
Location: Sweden, Skåne
Old 01-17-2020 , 05:52   Re: Development Roundup, We need you!
Reply With Quote #74

back boiiiss
__________________
Using: Amxmodx 1.8.1.xxxx, cstrike
http://www.vanilla.se/
lantz69 is offline
Solokiller
Senior Member
Join Date: Sep 2015
Old 03-04-2020 , 03:57   Re: Development Roundup, We need you!
Reply With Quote #75

The amxmodx.org website is giving PR_CONNECT_ABORTED_ERROR errors when trying to load it.
Solokiller is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 03-04-2020 , 20:32   Re: Development Roundup, We need you!
Reply With Quote #76

Seems to be working now, at least for me.
__________________
fysiks is offline
Solokiller
Senior Member
Join Date: Sep 2015
Old 03-05-2020 , 06:36   Re: Development Roundup, We need you!
Reply With Quote #77

It's still broken for me. I'm getting the above error using Firefox and ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR when using Chrome.
Solokiller is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 20:43.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode