Raised This Month: $198 Target: $400
 49% 

Bind Number Slots


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   General Purpose       
AdamR
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Location: Cardiff, South Wales
Old 07-25-2007 , 09:45   Bind Number Slots
Reply With Quote #1

Bind Number Slots
Version 1.1 - Last modified on 26th July, 2007.



This plug-in no longer works since the SteamPipe update for Half-Life due to the "bind" command being blocked from servers. See this post for more details.

This small plug-in simply allows users to bind the correct commands to their numbers (eg, number 4 binded to slot4). This ensures they can use all menu options available.

The player will get confirmation before executing the bind commands.

There is no confirmation for binding slot 1 and 2, as they are required for the player to accept/deny.

Administrators can also bind slots for players, confirmation still required.


Commands

say bindslots (ADMIN_ALL) Binds slots on whoever uses this.
say /bindslots (ADMIN_ALL) Binds slots on whoever uses this.
amx_bindslots <target> (ADMIN_ADMIN) Binds slots for the target.


CVAR's

None


Changelog

5th June, 2007 - Version 1.0
  • Initial release.

26th July, 2007 - Version 1.1
  • Added confirmation menu.
  • Fixed bug where target player isn't found on some servers.
  • Fixed bug where target ID 0 would work (effects all players).
  • Improved plugin structure, added language definitions.


Credits

Written by Adam Reece.
Tested by PvtT and Snickers.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (bindslots.sma - 1520 views - 7.3 KB)
__________________
Thanks,

Adam Reece - Sven Co-op team.

Last edited by AdamR; 07-01-2014 at 10:58. Reason: Added notice about plug-in no longer working
AdamR is offline
Send a message via Skype™ to AdamR
X-Script
BANNED
Join Date: Jul 2007
Location: (#504434)
Old 07-25-2007 , 11:55   Re: Bind Slots
Reply With Quote #2

This is very useful, good job.
X-Script is offline
_Master_
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Old 07-25-2007 , 11:59   Re: Bind Slots
Reply With Quote #3

1. Read forum rules.
2. Forcing a bind on a client is NOT legal.
3. This WON'T get approved (for countless reasons)

Sory mate
_Master_ is offline
AdamR
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Location: Cardiff, South Wales
Old 07-25-2007 , 15:47   Re: Bind Slots
Reply With Quote #4

Oh well.

I only wrote it for my servers. Didn't think of putting anything I wrote here until someone suggested this plugin.
__________________
Thanks,

Adam Reece - Sven Co-op team.
AdamR is offline
Send a message via Skype™ to AdamR
BlackMilk
Veteran Member
Join Date: Jun 2007
Old 07-26-2007 , 04:11   Re: Bind Slots
Reply With Quote #5

Like I posted elsewhere, if the client is fully informed of the change, and ACCEPTS the change, the consequences are his/hers to bear.

Likewise, if a player can't use some menu's because his/her slots aren't bound, and asks for help from an admin to fix it, it's only natural that admin would use a plugin like this, it fixes the menu's.

Also naturally, if you want an admin fixing something for you concerning something like this, you'll have to assume it concerns binds that you might not know of - still the admin will have to inform the player beforehand what actually will happen.

And if this feature is advertised as HUD message, then I don't see why it couldn't be used.

This should be Approved IMHO >.>

EDIT: I saw this, or a plugin that does the same (really don't know) on 3 Sven Co-op servers, and all the players seemed to be content with this, since in SC a number of slots aren't used by default cos most weapons get stacked in earlier slots, but menu's such as rockthevote DO use later slots/numbers, so using the command bindslots let them make use of that also.
__________________
Mod:
User:
BlackMilk is offline
Lee
SourceMod Donor
Join Date: Feb 2006
Location: London, UK
Old 07-26-2007 , 04:56   Re: Bind Slots
Reply With Quote #6

Does this actually work?

Last edited by Lee; 07-26-2007 at 04:58.
Lee is offline
AdamR
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Location: Cardiff, South Wales
Old 07-26-2007 , 05:04   Re: Bind Slots
Reply With Quote #7

Yes, I use it on all my servers.

I will add a confirmation menu (yes/no) in a future release.

BlackMilk, were those 3 servers from Multiplay UK? I run those which would explain the presence of the plugin.
__________________
Thanks,

Adam Reece - Sven Co-op team.
AdamR is offline
Send a message via Skype™ to AdamR
Lee
SourceMod Donor
Join Date: Feb 2006
Location: London, UK
Old 07-26-2007 , 05:37   Re: Bind Slots
Reply With Quote #8

It does not work. It's pretty clear you don't know what you're doing. Your use of set_task() is incorrect - but more importantly, why are you using it at all?
Lee is offline
Old 07-26-2007, 06:18
_Master_
This message has been deleted by Xanimos. Reason: Don't be dumb
AdamR
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Location: Cardiff, South Wales
Old 07-26-2007 , 07:00   Re: Bind Slots
Reply With Quote #9

Could someone possibly see why the menu does not show to confirm the changes:

http://www.ampaste.net/63238
__________________
Thanks,

Adam Reece - Sven Co-op team.
AdamR is offline
Send a message via Skype™ to AdamR
BlackMilk
Veteran Member
Join Date: Jun 2007
Old 07-26-2007 , 08:08   Re: Bind Slots
Reply With Quote #10

Quote:
Originally Posted by AdamR View Post
Yes, I use it on all my servers.

I will add a confirmation menu (yes/no) in a future release.

BlackMilk, were those 3 servers from Multiplay UK? I run those which would explain the presence of the plugin.
Lol, was already wondering who it'd be on these forums.
I frequent those myself, although I can't currently play SC xD

But on-topic, I've had problems in the past with menu's, before I knew of slot binding, and this will help greatly with people who aren't past that stage yet
__________________
Mod:
User:
BlackMilk is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode