Monthly Target: $400 Donations: $38
 9% 

Mod_NumForName: models/w_kevlar.mdl not found


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
cs.source
New Member
Join Date: Jun 2007
Old 06-17-2007 , 07:53   Mod_NumForName: models/w_kevlar.mdl not found
Reply With Quote #1

Hi Guys,

I'm trying to get metamod linux and amxmodx with the cs plugin to work on a condition zero server however keep getting this error:

Iscandir failed:/home/junior2693/server/./valve/SAVE
scandir failed:/home/junior2693/server/./platform/SAVE
L 06/17/2007 - 20:548: -------- Mapchange to de_dust2_cz --------
FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: models/w_kevlar.mdl not found
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Sun Jun 17 20:548 BST 2007: Server restart in 10 seconds

I have reinstalled the server but with no luck. Any ideas?

John
cs.source is offline
Brad
AMX Mod X Team Member
Join Date: Jun 2004
Old 06-17-2007 , 09:16   Re: Mod_NumForName: models/w_kevlar.mdl not found
Reply With Quote #2

That's not an AMX Mod X issue. It appears that your installation of CZERO itself is borked.
__________________
Brad is offline
Mediah
Junior Member
Join Date: May 2005
Location: Oss
Old 06-18-2007 , 13:42   Re: Mod_NumForName: models/w_kevlar.mdl not found
Reply With Quote #3

Install that model on the server and your problem is fixed
Mediah is offline
Send a message via MSN to Mediah
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:22.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode