Raised This Month: $81 Target: $400
 20% 

Version 1.18 Released


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
jtp10181
Veteran Member
Join Date: May 2004
Location: Madison, WI
Old 05-16-2005 , 22:37   Version 1.18 Released
#1

All the info you need is in the download posts
Changelog

Downloads: AMXModX | AMX
__________________
jtp10181 is offline
Send a message via ICQ to jtp10181 Send a message via AIM to jtp10181 Send a message via MSN to jtp10181 Send a message via Yahoo to jtp10181
Iconoclast
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Location: Illinois
Old 05-16-2005 , 22:51  
#2

noob questions.

do i need to re-compile all my heroes? , im asking because i dont have the sma's for half of them.
what aside from the superherovault.amxx should i replace? includes?

sorry, i just wanna get all this right the first time.
__________________
-[IR]-Servers | Superhero Mod 24.14.27.156:27015
Fast+Saved+Mercy XP, 14 players max, Custom Heros+Maps, 30 Levels
START AT LVL 4! E-mail [email protected] for buying level/admin details.
Iconoclast is offline
Send a message via AIM to Iconoclast Send a message via MSN to Iconoclast
jtp10181
Veteran Member
Join Date: May 2004
Location: Madison, WI
Old 05-16-2005 , 22:53  
#3

replace everything (including the heroes), and yes you might need to recompile other heroes for things to work correctly. Such as the cooldown timer fixes, since they were fixes in the includes.
__________________
jtp10181 is offline
Send a message via ICQ to jtp10181 Send a message via AIM to jtp10181 Send a message via MSN to jtp10181 Send a message via Yahoo to jtp10181
CL-kraven
Senior Member
Join Date: May 2004
Location: Denmark
Old 05-17-2005 , 01:59  
#4

Very nice mann (:
__________________
Thanks in Advance.,
www.re-game.dk
CL-kraven is offline
bLiNd
Veteran Member
Join Date: Mar 2005
Old 05-17-2005 , 02:48  
#5

i just want to tell all you people. look at the changelog. for the entire sh life. when jtp decides to fix it, he FIXES it. look at all the stuff he's done.

just wanna make sure y'all know what he does. we all appreciate it jtp
bLiNd is offline
123
Veteran Member
Join Date: Apr 2005
Location: Katy, TX
Old 05-17-2005 , 05:11  
#6

Yeah I have just read it...
Great job JTP

I was wondering.
What does this do ?

sh_mysql_persistent 0

Did you also change the sql dump ?
It doesent seem like it has been changed.
__________________
//ShadowLeader - 123
123 is offline
MeHMeT
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location: orange county,and sydney
Old 05-17-2005 , 05:35  
#7

great job jtp. whats next?
__________________
[img]http://img32.**************/img32/2005/pain28gu.png[/img]
MeHMeT is offline
Send a message via AIM to MeHMeT Send a message via MSN to MeHMeT
vittu
SuperHero Moderator
Join Date: Oct 2004
Location: L.A. County, CA
Old 05-17-2005 , 05:44  
#8

Quote:
Originally Posted by MeHMeT
whats next?
He does have a todo list if you look at the sma

Code:
*  To-Do:
*
*	- Make Bots randomly pick powers
*	- Admin menu for giving XP / levels / etc. Also for resetting and other admin commands.
*	- Config file to make heroes only avliable to certian access flags.
*	- Config file to list authids immune to XP resetting (maybe save with XP data?)
*	- CVAR / define for saving XP by name.
*	- CVAR for old style XP modding - how fast to level ("slow","medium","fast","normal","long")
vittu is offline
Send a message via AIM to vittu Send a message via MSN to vittu Send a message via Yahoo to vittu
jtp10181
Veteran Member
Join Date: May 2004
Location: Madison, WI
Old 05-17-2005 , 07:39  
#9

Quote:
Originally Posted by 123
Yeah I have just read it...
Great job JTP

I was wondering.
What does this do ?

sh_mysql_persistent 0
It defaults to non-persistant connections now, it makes a new connection everytime it does something. If you are using a local mysql server you could enable the persistant connection and it would prob work a little better. Otherwise the non persistant seems to work better for remote databases.

Quote:
Originally Posted by 123
Did you also change the sql dump ?
It doesent seem like it has been changed.
the schema? no I didn't change it, it will be changed with the next rls.
__________________
jtp10181 is offline
Send a message via ICQ to jtp10181 Send a message via AIM to jtp10181 Send a message via MSN to jtp10181 Send a message via Yahoo to jtp10181
Mega
Senior Member
Join Date: Aug 2005
Old 05-17-2005 , 07:43  
#10

vittu said something about bots?
can you have bots for shmod?
plz give the link
Mega is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:39.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode