Monthly Target: $400 Donations: $72
 18% 

Info string length exceeded


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Cerv3r
Member
Join Date: Dec 2004
Old 11-27-2004 , 00:13   Info string length exceeded
#1

Please help me about this
in my dedicated server console
i get this message spamming my console

Quote:
Info string length exceeded
what does that mean?
Cerv3r is offline
Send a message via AIM to Cerv3r
Chivas2973
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: New York
Old 11-27-2004 , 23:13  
#2

I get this alot in my cstrike server, I'd like to know as well if anyone has any ideas
__________________

68.194.83.240:27016 superheros for czero or sh for cstrike with Death Match 68.194.83.240:27014
Chivas2973 is offline
Send a message via AIM to Chivas2973
imported_Hawk
Senior Member
Join Date: Oct 2004
Location: Texas
Old 02-03-2005 , 21:10  
#3

this is kinda an old post but ya man ive had my server up for a while but i shut it down every night yet i still get this message every few days and its really bugging me but it just resently started happining i would like to know whats the problem and if there is some way to fix it
imported_Hawk is offline
Send a message via AIM to imported_Hawk
kanu | DarkPredator
Senior Member
Join Date: Apr 2005
Old 02-03-2005 , 21:51  
#4

just to add, i get this message a lot as well

to help, i can pinpoint something that someone smarter may be able to figure out:

sometimes spiderman and batgirl give two errors, like ropmissile_chk or something,
so i went into their code and removed the lines about this

now instead of getting two errors like this:

Unknown command: ropemissile_chk
Unknown command: ropemissile_chk

i get this:

Info String Length Exceeded
Info String Length Exceeded


this happens everytime someone uses spiderman or batgirl, as in everytime the bound button is pressed
i dont know why it does that but maybe someone could look at those two heroes and figure something out
__________________
Dark | Predator
kanu | DarkPredator is offline
jtp10181
Veteran Member
Join Date: May 2004
Location: Madison, WI
Old 02-03-2005 , 23:14  
#5

I already said in another post that too many heroes are probably using set_user_info
if you are using any of prowlers heroes I belive he uses them a lot.

I will have to try and shorten the userinfo data set on the stock heroes.
__________________
jtp10181 is offline
Send a message via ICQ to jtp10181 Send a message via AIM to jtp10181 Send a message via MSN to jtp10181 Send a message via Yahoo to jtp10181
Puddle In The Ocean
Member
Join Date: Jan 2005
Old 03-14-2005 , 23:43  
#6

ok dark predator stumbled onto something. i tested out this theory of his and when batgirl's rope is fired, i get 2 messages saying 'info length exceeded'. Is it set_user_info that i must change to fix it? (btw i have not edited batgirl or spiderman in any way and thats how it was download) maybe we need to post an actuall fix... what you guys think?
Puddle In The Ocean is offline
vittu
SuperHero Moderator
Join Date: Oct 2004
Location: L.A. County, CA
Old 03-14-2005 , 23:48  
#7

puddle's you should be looking at the CVS your advanced enough for that, these issues have been fixed....
vittu is offline
Send a message via AIM to vittu Send a message via MSN to vittu Send a message via Yahoo to vittu
jtp10181
Veteran Member
Join Date: May 2004
Location: Madison, WI
Old 03-15-2005 , 07:54  
#8

Quote:
Originally Posted by Puddle In The Ocean
ok dark predator stumbled onto something. i tested out this theory of his and when batgirl's rope is fired, i get 2 messages saying 'info length exceeded'. Is it set_user_info that i must change to fix it? (btw i have not edited batgirl or spiderman in any way and thats how it was download) maybe we need to post an actuall fix... what you guys think?
we already established the problem above and I attempted to fix it in the CVS release as vittu said....
__________________
jtp10181 is offline
Send a message via ICQ to jtp10181 Send a message via AIM to jtp10181 Send a message via MSN to jtp10181 Send a message via Yahoo to jtp10181
Puddle In The Ocean
Member
Join Date: Jan 2005
Old 03-15-2005 , 16:56  
#9

oooooh crap my bad...

so all i have to do is sownload the one from the forums?
Puddle In The Ocean is offline
jtp10181
Veteran Member
Join Date: May 2004
Location: Madison, WI
Old 03-15-2005 , 18:56  
#10

see the CVS link above, download from there and compile. Thats the most current version and has NO known bugs.
__________________
jtp10181 is offline
Send a message via ICQ to jtp10181 Send a message via AIM to jtp10181 Send a message via MSN to jtp10181 Send a message via Yahoo to jtp10181
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 17:55.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode