Raised This Month: $41 Target: $400
 10% 

[L4D/L4D2] Return To Lobby Fix For Campaign Switching Plugins


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
MasterMind420
Veteran Member
Join Date: Nov 2010
Plugin ID:
6608
Plugin Version:
1.0
Plugin Category:
General Purpose
Plugin Game:
Left 4 Dead
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
     
    Plugin Description:
    Prevents all return to lobby requests other than from votes
    Old 06-17-2019 , 10:48   [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix For Campaign Switching Plugins
    Reply With Quote #1

    This plugin will keep players on the server never disconnecting them at the end of a campaign, u can use map change cmd to change maps or use a campaign changing plugin. This prevents all Return To Lobby requests other than from votes. All campaign changing plugins that change maps at the end of a campaign should use this to correct issues with going back to lobby instead of changing maps correctly.

    V1.1 - New Better Method Supporting L4D1 Thanks to Crasher_3637
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (l4d_return_to_lobby_fix.sp - 48 views - 796 Bytes)

    Last edited by MasterMind420; 03-25-2021 at 10:32.
    MasterMind420 is offline
    Mr. Man
    Veteran Member
    Join Date: Mar 2011
    Location: Huh?
    Old 06-17-2019 , 16:42   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #2

    Thanks for this, taking it for a spin right now. I see this issue in custom campaigns where the ACS system will fail to trigger and return everyone to the lobby.
    __________________
    Mr. Man is offline
    Crasher_3637
    AlliedModders Donor
    Join Date: May 2012
    Old 06-17-2019 , 19:02   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #3

    An ideal automatic campaign switcher should let players vote to skip the stats crawl first before switching to a new campaign or returning players to the lobby. To counter that one guy who's idle during the stats crawl, there can be a check after each vote cast to determine if the majority votes to skip the stats crawl.
    __________________
    AFK like JFK
    Crasher_3637 is offline
    MasterMind420
    Veteran Member
    Join Date: Nov 2010
    Old 06-22-2019 , 15:55   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #4

    Quote:
    Originally Posted by Crasher_3637 View Post
    An ideal automatic campaign switcher should let players vote to skip the stats crawl first before switching to a new campaign or returning players to the lobby. To counter that one guy who's idle during the stats crawl, there can be a check after each vote cast to determine if the majority votes to skip the stats crawl.
    campaign shift by ngbuckwangs does this...in my opinion his is coded best to handle end game stuff accordingly...however it lacks any type of menu or voting system other than replay vote. A mashup of campaignshift and ACS with my fix would be ideal...imo.

    Last edited by MasterMind420; 06-22-2019 at 15:59.
    MasterMind420 is offline
    Lux
    Veteran Member
    Join Date: Jan 2015
    Location: Brexit
    Old 06-22-2019 , 18:56   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #5

    if you make many proper changes in this fork of ACS
    https://github.com/LuxLuma/l4d2_mission_manager

    Should be one of the best map changers for people looking to view stats
    __________________
    Lux is offline
    MasterMind420
    Veteran Member
    Join Date: Nov 2010
    Old 06-30-2019 , 10:27   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #6

    Quote:
    Originally Posted by Lux View Post
    if you make many proper changes in this fork of ACS
    https://github.com/LuxLuma/l4d2_mission_manager

    Should be one of the best map changers for people looking to view stats
    Thanks for this...i'll have a look. I'm gonna do some more testing at campaign end to see what can and cannot be done. Having an indefinite window at the end gives some possibilities.
    MasterMind420 is offline
    MasterMind420
    Veteran Member
    Join Date: Nov 2010
    Old 07-03-2019 , 20:01   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #7

    If anyone using this would be so kind as to test pressing space to skip stats at end brings players back to lobby or not...haven't tested that and if it does i'd like to add a few options for that...like crasher said would be nice to actually tally that vote either based on majority skipping and moving on or otherwise...but i think some viable options for that can be added to this...maybe morph this into something that handles end game things while letting any campaign changer handle the map changing stuff...

    Last edited by MasterMind420; 07-03-2019 at 20:05.
    MasterMind420 is offline
    phoenix0001
    Senior Member
    Join Date: Apr 2010
    Location: China
    Old 07-09-2019 , 11:31   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #8

    PHP Code:
    /home/groups/sourcemod/upload_tmp/phpJndwmv.sp(25) : warning 217loose indentation
    /home/groups/sourcemod/upload_tmp/phpJndwmv.sp(28) : warning 217loose indentation 
    __________________
    I like this BBS sharing of spirit

    I come from China, my English is poor
    phoenix0001 is offline
    Mr. Man
    Veteran Member
    Join Date: Mar 2011
    Location: Huh?
    Old 07-09-2019 , 14:17   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #9

    Quote:
    Originally Posted by phoenix0001 View Post
    PHP Code:
    /home/groups/sourcemod/upload_tmp/phpJndwmv.sp(25) : warning 217loose indentation
    /home/groups/sourcemod/upload_tmp/phpJndwmv.sp(28) : warning 217loose indentation 
    Just a formatting problem most commonly caused by copy/paste. The plugin will work just fine.
    __________________
    Mr. Man is offline
    MasterMind420
    Veteran Member
    Join Date: Nov 2010
    Old 07-12-2019 , 21:14   Re: [L4D/L4D2] Return To Lobby Fix
    Reply With Quote #10

    Quote:
    Originally Posted by Mr. Man View Post
    Just a formatting problem most commonly caused by copy/paste. The plugin will work just fine.
    yah in most cases...if there are tabs or spaces mixed into the sp it will loose indentate those lines. The .sp as is has no loose indentations, i make sure every plugin i post has 0 errors in sourcemod when compiling(using tabs for spacing not spaces). The original file has no loose indentations. He either copy and pasted something or modified the .sp before trying to compile it.

    Last edited by MasterMind420; 07-12-2019 at 21:14.
    MasterMind420 is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 03:14.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode