Monthly Target: $400 Donations: $348
 87% 

HELP! - Mod_Loadbrush error - CS 1.6


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
teckins
Member
Join Date: Aug 2011
Old 11-01-2013 , 21:23   HELP! - Mod_Loadbrush error - CS 1.6
Reply With Quote #1

Hey Guys,

I had a surf server setup for Cs 1.6 and it was working fine for about a week and a half until now. It's causing problems.


FATAL ERROR (shutting down): Mod_LoadBrushModel: maps/surf_ski_2.bsp has wrong version number (-1217539328 should be 30)

This error has never shown up, I saw about verifying game cache but im using putty and the OS is CentOS so I could not find anything. Would someone please help me. The server had been running fine and nothing was wrong and all of a sudden this shows up, I tried downloading from others area's too but nothing. This always happens when I try to restart the server and it crashes, and now its crashing on start up with that error. Thanks!
teckins is offline
Phant
Senior Member
Join Date: Sep 2009
Location: Belarus
Old 11-02-2013 , 01:14   Re: HELP! - Mod_Loadbrush error - CS 1.6
Reply With Quote #2

Maybe problem in map?
I was getting this error with map, compiled last (modern) VHLT compilators on very old CS game client.
Phant is online now
Send a message via ICQ to Phant
teckins
Member
Join Date: Aug 2011
Old 11-02-2013 , 14:25   Re: HELP! - Mod_Loadbrush error - CS 1.6
Reply With Quote #3

It can't be a problem in the map as the same thing was happening to other maps.
teckins is offline
YamiKaitou
Has a lovely bunch of coconuts
Join Date: Apr 2006
Location: Texas
Old 11-02-2013 , 14:29   Re: HELP! - Mod_Loadbrush error - CS 1.6
Reply With Quote #4

The map file is corrupt. Delete it from your Client, FastDL and Server. Then reupload a fresh copy
__________________
ProjectYami Laboratories

I do not respond to PM's that are seeking support or assistance.

Warcraft 3 Next Generation - On Hold, Relaunch Coming Soon (hopefully)
AMXBans
SuperCentral - We're Back
YamiKaitou is offline
teckins
Member
Join Date: Aug 2011
Old 11-03-2013 , 15:33   Re: HELP! - Mod_Loadbrush error - CS 1.6
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by YamiKaitou View Post
The map file is corrupt. Delete it from your Client, FastDL and Server. Then reupload a fresh copy
Just did that and it seems to be working fine now. I've got another problem now could you please check this out:

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=229221
teckins is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:21.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode