Raised This Month: $252 Target: $400
 63% 

SourceMod for Source 2013 mods?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
XDementorX
Member
Join Date: Aug 2007
Location: 0, 0, 0
Old 10-05-2013 , 02:03   SourceMod for Source 2013 mods?
Reply With Quote #1

Just wondering if it's possible to get SourceMod working on 2013 mods. Just rented a server and we have a 2013 mod on the server, couldn't get SourceMod officially working on it though. Anything I should try?
XDementorX is offline
Bacardi
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Location: mom's basement
Old 10-05-2013 , 02:14   Re: SourceMod for Source 2013 mods?
Reply With Quote #2

yeh, tell us which mod ?
Bacardi is offline
XDementorX
Member
Join Date: Aug 2007
Location: 0, 0, 0
Old 10-05-2013 , 03:42   Re: SourceMod for Source 2013 mods?
Reply With Quote #3

http://www.moddb.com/mods/double-action
XDementorX is offline
psychonic

BAFFLED
Join Date: May 2008
Old 10-05-2013 , 08:19   Re: SourceMod for Source 2013 mods?
Reply With Quote #4

SM doesn't support 2013 sdk mods yet. You can CC yourself on this bug to get notified of any progress, https://bugs.alliedmods.net/show_bug.cgi?id=5917
psychonic is offline
XDementorX
Member
Join Date: Aug 2007
Location: 0, 0, 0
Old 10-05-2013 , 18:07   Re: SourceMod for Source 2013 mods?
Reply With Quote #5

Thanks for the update, I look forward to a fix
XDementorX is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 15:32.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode