Raised This Month: $120 Target: $400
 30% 

Vote Mod (Version 4.6)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Fun Stuff        Approver:   Geesu (62)
Soloist
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Old 12-05-2005 , 03:07   Vote Mod (Version 4.6)
Reply With Quote #1

Code:
Vote mod starts a vote on the beginning of each map and allows
    you to chose a Counter-Strike mini mod.

    Features
        - A cfg file where the server op adds in the plugin he/she wants to use.

    Client Commands:
        * showmods - displays the mods on the server

    Admin Commands:
        * amx_votemod - Admin with vote flag can starts the vote
        * amx_votemenu - Admins can select what mod they want

    Server Commands:
        * amx_defaultcfg <cfg file>
        * amx_addvotemenu <menu text> <CVAR/On Command> <Off Command>

    Future Plans
        * Add a cfg file for maps that should not start a vote.

    Written By Soloist
    Version 4.6
    Last Updated On 09/24/06

    *************************************************************************************

    Changelog
        Version 4.6
            * Doesn't restart round when No Mod is voted
        Version 4.5
            * Fixed HUD channel problem
            * Add the ability to load mods by cfg files.
            * Added a minimum number of players for the mod.
            * Added default cfg file
        Version 4.1
            * Fixed HUD message error
            * Attempt to fix the HUD channel problem with it convicting with other plugins
        Version 4.0
            * Change the Setting hostname Define to a CVAR
            * The hostname is set automaticly now.
            * Added HUD message displaying which mod is loaded
            * Added a boolean so that only one vote can be started
        Version 3.5
            * Changed server command to amx_addvotemenu <menu text> <CVAR/On Command> <Off Command>
            *  so now the server can run mods with on/off commands i.e. GabenMod
            * Added client command showmods to display mods on the server
            * Cleaned Code
        Version 3.0
            * There must be 2 players before vote starts
            * Cleaned Code
        Version 2.6
            * Made No Mod the default if no votes are made
            * Fixed Admin Menu bug
        Version 2.5
            * Added Admin Menu
            * Cleaned Code
        Version 2.1
            * Fixed No Mod Bug
        Version 2.0
            * Reworked code.
            * Added a config file.
            * All mods are supported
        Version 1.1
            * Clean up code
            * Fixed counting bug
            * Added define for setting the hostname
        Version 1.0
            * Release of the plugin
All cfg files goes in addons/amxmodx/configs/VoteMod
including the votemenu.cfg


Credits:
vittu for helping me with the menus
makers of menufront plugin
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (amx_votemod.sma - 10545 views - 10.6 KB)
File Type: cfg votemenu.cfg (762 Bytes, 8354 views)

Last edited by Soloist; 08-15-2009 at 03:36.
Soloist is offline
Send a message via ICQ to Soloist Send a message via AIM to Soloist Send a message via MSN to Soloist Send a message via Yahoo to Soloist
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 12-05-2005 , 03:10  
Reply With Quote #2

Where's the .sma?
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
Soloist
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Old 12-05-2005 , 03:13  
Reply With Quote #3

I clicked the submit button before I was done, but its there now.

Last edited by Soloist; 08-19-2006 at 13:03.
Soloist is offline
Send a message via ICQ to Soloist Send a message via AIM to Soloist Send a message via MSN to Soloist Send a message via Yahoo to Soloist
Jordan
Veteran Member
Join Date: Aug 2005
Old 12-06-2005 , 00:30  
Reply With Quote #4

G.C. soloist... LONNNGGGG time no see.... cool idea

How ya' been?

(oh yeah, p.s. I know you through G.C. Slash if you remember him )
Jordan is offline
Soloist
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Old 12-13-2005 , 21:13  
Reply With Quote #5

Does no one have any problems with this? or is this just not being used. I would like to know some bugs so I can fix them.

Quote:
Originally Posted by satanwoj
G.C. soloist... LONNNGGGG time no see.... cool idea

How ya' been?

(oh yeah, p.s. I know you through G.C. Slash if you remember him )
Good and yourself. and I do still talk to Slash.

Last edited by Soloist; 08-19-2006 at 13:03.
Soloist is offline
Send a message via ICQ to Soloist Send a message via AIM to Soloist Send a message via MSN to Soloist Send a message via Yahoo to Soloist
FeliX
Junior Member
Join Date: Apr 2004
Old 12-22-2005 , 20:59  
Reply With Quote #6

You might consider adding support for Diablo Mod and Runemod:

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=20184
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=18198
__________________
Best regards,
Sune Christesen
FeliX is offline
Xanimos
Veteran Member
Join Date: Apr 2005
Location: Florida
Old 12-22-2005 , 23:25  
Reply With Quote #7

Might be better if you had an ini file that controled this....you have the text said in menu and the cvars to change.
__________________
Xanimos is offline
Send a message via AIM to Xanimos Send a message via MSN to Xanimos
Soloist
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Old 12-23-2005 , 00:28  
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by FeliX
I can do that.

Quote:
Originally Posted by Suicid3
Might be better if you had an ini file that controled this....you have the text said in menu and the cvars to change.
Well since this is my first plugin, adding something like that would be rather difficult. If you showed me some plugins that did that I could look to see how its done and add it.
Soloist is offline
Send a message via ICQ to Soloist Send a message via AIM to Soloist Send a message via MSN to Soloist Send a message via Yahoo to Soloist
Soloist
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Old 12-24-2005 , 06:18  
Reply With Quote #9

Updated
Version 1.1 up
Soloist is offline
Send a message via ICQ to Soloist Send a message via AIM to Soloist Send a message via MSN to Soloist Send a message via Yahoo to Soloist
badboyz
Member
Join Date: Dec 2005
Location: East Brunswick NJ
Old 12-26-2005 , 23:30  
Reply With Quote #10

Does this plugin cause any lag? I mean, cmon, you can pick different mods like SH and warcraft. That has to make some lag...
__________________

Warcraft3 FT -=oG=- Clan
69.248.82.68:27016

-=oG=- Normal Server ~Tryout~
69.248.82.68:27023
-=oG=- Clan Website
badboyz is offline
Send a message via AIM to badboyz Send a message via MSN to badboyz
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 13:58.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode