Monthly Target: $400 Donations: $607
 151% 

[FIXED!]Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Bacardi
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Old 11-07-2010 , 04:30   [FIXED!]Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found
Reply With Quote #1

srcds.exe - Entry Point Not Found

Am I only who have this issue ?

I have srcds to testing purpose, downloaded from hlupdatetool.
When I have steam program in background,
server get "hang" on few pop-up errors every time when boot.

Boot great only when steam-program is shutdown, annoying.

This happens without any mods.

And I didn't found anymore srcds from steam/tools ?

Last edited by Bacardi; 11-15-2010 at 03:56. Reason: Solved/Fixed
Bacardi is offline
asherkin
Fennec Fox
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 11-07-2010 , 07:32   Re: Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found
Reply With Quote #2

Everyone does who has Steam running at the same time.
It's due to the steamclient.dll shipped with steam being compiled against an internal version of tier0.
SRCDS using steam_api.dll to load steamclient, which uses the version in the Steam dir if available and if not falls back to the version shipped with the server.
__________________

Last edited by asherkin; 11-07-2010 at 07:46.
asherkin is offline
Bacardi
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Old 11-14-2010 , 12:24   Re: Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found
Reply With Quote #3

I don't think so.
Bacardi is offline
asherkin
Fennec Fox
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 11-14-2010 , 12:34   Re: Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found
Reply With Quote #4

Copy tier0_s.dll and vstdlib_s.dll from the Steam folder to orangebox\bin.
That'll fix it.
__________________
asherkin is offline
Bacardi
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Old 11-15-2010 , 03:28   Re: Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
Copy tier0_s.dll and vstdlib_s.dll from the Steam folder to orangebox\bin.
That'll fix it.
Thank you '
Two less clicking enter-button now

*edit
UPDATE #5
tier0_s.dll , vstdlib_s.dll and steamclient.dll
__________________

Last edited by Bacardi; 05-13-2011 at 09:22.
Bacardi is offline
Debesėlis
Senior Member
Join Date: Aug 2008
Location: Lithuania
Old 01-11-2011 , 02:33   Re: Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
Copy tier0_s.dll and vstdlib_s.dll from the Steam folder to orangebox\bin.
That'll fix it.
Still getting error...
Debesėlis is offline
bannanagamer.user
Junior Member
Join Date: Aug 2013
Location: United States, Tennessee
Old 10-18-2013 , 20:52   Re: Anybody else have this srcds.exe - Entry Point Not Found
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
Copy tier0_s.dll and vstdlib_s.dll from the Steam folder to orangebox\bin.
That'll fix it.
I am using SteamCMD, but I copied the files and put them where they needed to go, but I am still getting the error... Is there anything I should do other then that, or should I just wait till there is another update?
bannanagamer.user is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:44.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode