Raised This Month: $114 Target: $400
 28% 

How can i get random word on plugin


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Kolapsicle
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Old 01-31-2017 , 05:14   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #11

If you want to select an English (or other language) word at random then you will need a dictionary of words which would be better stored on disk. Depending on how you wish to store the words, you can retrieve one at random using GetRandomInt(1, maxwords). If this is what you are trying to achieve, what exactly are you having trouble with?
Kolapsicle is offline
vortex.
AlliedModders Donor
Join Date: Jan 2017
Location: OnGameFrame()
Old 01-31-2017 , 05:20   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #12

Quote:
Originally Posted by shanapu View Post
I was asked for this 2 times from different people on steam, I don't know if this was OP or Vortex.

They want a plugin that show a "random word" in chat and the first player(terror) who type this in chat will be moved to CT.

Both could not understand my question if these random words should be hardcoded(ambn,xines examples), get from a *.cfg config file or a database. Both was talking about a "random word generator for sourcepawn".
Maybe I don't have understood them, maybe they don't have understood me. idk
Everybody is free. I'm not referring to anyone. And in the meantime, you're right, bro. First writer transfer CT. Simple plugin.
__________________
vortex. is offline
vortex.
AlliedModders Donor
Join Date: Jan 2017
Location: OnGameFrame()
Old 01-31-2017 , 05:21   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by stephen473 View Post
I do not understand, this plugin was make by others months ago. How can it be your idea?
Don't lie, please. You remember that you stole my special codes?.. Good luck.
__________________
vortex. is offline
ESK0
Veteran Member
Join Date: May 2014
Location: Czech Republic
Old 01-31-2017 , 10:34   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #14

Whaat a kid war... Calm down guys. Stole special coeds from you, who asked for changing chicken health and so.. Your code must be so special.. like this idea.. I just cannot belive that this topic has 2 pages.. Is that too special that no-one cannot handle it except special Vortex ?
__________________

Last edited by ESK0; 01-31-2017 at 10:47.
ESK0 is offline
KissLick
Veteran Member
Join Date: Nov 2012
Location: void
Old 01-31-2017 , 10:42   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by ESK0 View Post
Whaat a kid war... Calm down guys. Stole special coeds from you, who asked for changing chicken health and so.. Your code must be so special.. like this idea.. I just cannot belive that this topic has 2 pages.. Is that too special that anyone cannot handle it except special Vortex ?
:-D

+1
__________________
Plugins: TeamGames
Includes: Menu stocks, ColorVariables, DownloadTableConfig

> No help through PM, make a topic.

Last edited by KissLick; 01-31-2017 at 10:42.
KissLick is offline
vortex.
AlliedModders Donor
Join Date: Jan 2017
Location: OnGameFrame()
Old 01-31-2017 , 13:55   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by ESK0 View Post
Whaat a kid war... Calm down guys. Stole special coeds from you, who asked for changing chicken health and so.. Your code must be so special.. like this idea.. I just cannot belive that this topic has 2 pages.. Is that too special that no-one cannot handle it except special Vortex ?
That's not the idea that's special. You do not even know it. Xines is aware of everything. No problem.
__________________

Last edited by vortex.; 01-31-2017 at 14:10.
vortex. is offline
ESK0
Veteran Member
Join Date: May 2014
Location: Czech Republic
Old 01-31-2017 , 14:24   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #17

Quote:
Originally Posted by vortex. View Post
That's not the idea that's special. You do not even know it. Xines is aware of everything. No problem.
So what's too special ? ehm lemme guess... laser show, falling stars, rainbow and so.. ? I think you are just an another stupid boy who made few 100lines "special" plugins and calling himself super-ultra-mega-cool coder Calm down and dont be so uppish.. thats a advice...


And don't offer private plugins. thanks
__________________
ESK0 is offline
vortex.
AlliedModders Donor
Join Date: Jan 2017
Location: OnGameFrame()
Old 01-31-2017 , 14:43   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #18

You just rude. Of course I will not tell you what it is. Thanks lol xD
__________________
vortex. is offline
Byte
Senior Member
Join Date: Jun 2010
Location: 📦 CCSPlayer
Old 01-31-2017 , 15:18   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #19

Funny thread lol.

Quote:
Originally Posted by Kolapsicle View Post
If you want to select an English (or other language) word at random then you will need a dictionary of words which would be better stored on disk. Depending on how you wish to store the words, you can retrieve one at random using GetRandomInt(1, maxwords). If this is what you are trying to achieve, what exactly are you having trouble with?
You could also use cURL and some online API which arguably may be a little cleaner.
__________________
STEAM: /id/invexbyte | Github: Mo Beigi | Discord: Byte#0017
Community: Invex Gaming | My Plugins: Click Me!

Byte is offline
headline
SourceMod Moderator
Join Date: Mar 2015
Old 01-31-2017 , 15:19   Re: How can i get random word on plugin
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by vortex. View Post
He is trying make my plugin, my idea. Good luck! xD
Anything you make can and likely will be recreated if you keep it private.. If you don't want conflict, don't try to claim "ideas" as yours.

@ESK0 You're borderline flaming at this point, just let it go.
headline is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:25.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode