Raised This Month: $106 Target: $400
 26% 

SourceMod 1.7.2 and Metamod:Source 1.10.5 Released


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
R1KO
Member
Join Date: Sep 2013
Old 11-13-2015 , 14:33   Re: SourceMod 1.7.2 and Metamod:Source 1.10.5 Released
#61

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
That's not a bug.
What is it?

"HP" receives as a "hp"
"hp" receives as a "hp"
"Armor" receives as a "armor""
"Money" normally.

in one kv all is normal, in other it is not

Last edited by R1KO; 11-13-2015 at 14:34.
R1KO is offline
Send a message via Skype™ to R1KO
psychonic

BAFFLED
Join Date: May 2008
Old 11-13-2015 , 14:59   Re: SourceMod 1.7.2 and Metamod:Source 1.10.5 Released
#62

Quote:
Originally Posted by R1KO View Post
What is it?

"HP" receives as a "hp"
"hp" receives as a "hp"
"Armor" receives as a "armor""
"Money" normally.

in one kv all is normal, in other it is not
That is how Valve's KeyValues API works. It's not directly a part of SourceMod. Strings are pooled without case sensitively.
psychonic is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 12-11-2015 , 17:02   Re: SourceMod 1.7.2 and Metamod:Source 1.10.5 Released
#63

Quote:
Originally Posted by bombjack View Post
Hi,
Since the update of CS:GO a while ago, my server refuses to load SM. I've tried various combinations of MM/SM snapshot builds without luck and eventually gave up and thought "I'll wait for official release". Now that it's here, SM still does not load. This is what I see:

meta list
Listing 1 plugin:
[01] <FAILED>
meta load addons/sourcemod/bin/sourcemod_mm_i486
Failed to load plugin addons/sourcemod/bin/sourcemod_mm_i486 (/home/<username>/csgo_server/csgo/addons/sourcemod/bin/sourcemod.2.csgo.so: undefined symbol: _ZZ15GetBitForBitnumi13bitsForBitnum

Server is running on Linux and uses version "1.34.8.6/13486 6040 secure"

Any thoughts?
Quote:
Originally Posted by zaerius View Post
Hi I'm running a couple of CSGO servers on Linux fedora and I have the exact same issue as bombjack. Servers are up to date. I've tried a lot of MM and SM snapshot combinations but the result is always the same, MM runs fine but SM cannot load.
Code:
Plugin 1 is not loaded.
         File: /home/cstrike/servertest/csgo/fungo/csgo/addons/sourcemod/bin/sourcemod_mm_i486.so
Code:
 Failed to load plugin addons/sourcemod/bin/sourcemod_mm (/home/cstrike/servertest/csgo/fungo/csgo/addons/sourcemod/bin/sourcemod.2.csgo.so: undefined symbol: _ZZ15GetBitForBitnumiE13bitsForBitnum).
Srsly Im running out of ideas I've tried everything, I need help with this.
Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
Considering Fedora 10 has been EOL for well over 5 years, I really doubt we're gonna be digging into errors occurring when running SourceMod on it.
Not that anyone cares (or can reply to this thread), I fixed this.
__________________
asherkin is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:35.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode