Raised This Month: $404 Target: $400
 101% 

SourceMod 1.7.1 Released


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
Sarabveer
Veteran Member
Join Date: Feb 2014
Location: NJ, United States
Old 04-27-2015 , 18:43   Re: SourceMod 1.7.1 Released
#21







Just realized that GetClientAuthId works in SM 1.6.3

What other versions of SourceMod does this work in?
__________________

Last edited by Sarabveer; 04-27-2015 at 18:48.
Sarabveer is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 04-27-2015 , 20:18   Re: SourceMod 1.7.1 Released
#22

Quote:
Originally Posted by Sarabveer View Post






Just realized that GetClientAuthId works in SM 1.6.3

What other versions of SourceMod does this work in?
I want to say GetClientAuthId was introduced in either 1.6.1 or 1.6.2.
__________________
Am I back? Well, we'll see.
Powerlord is offline
WildCard65
Veteran Member
Join Date: Aug 2013
Location: Canada
Old 04-27-2015 , 22:26   Re: SourceMod 1.7.1 Released
#23

Quote:
Originally Posted by Powerlord View Post
I want to say GetClientAuthId was introduced in either 1.6.1 or 1.6.2.
I'll just say what ever version sm 1.6 was at +1 when sm 1.7 got native.
__________________

Last edited by WildCard65; 04-27-2015 at 22:26.
WildCard65 is offline
parthi
Senior Member
Join Date: Mar 2015
Old 05-03-2015 , 15:59   Re: SourceMod 1.7.1 Released
#24

Sourcemode 1.7.1 can't connect and apply flag with group on websql
parthi is offline
micazoid
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Location: Munich - Germany
Old 05-18-2015 , 08:33   Re: SourceMod 1.7.1 Released
#25

Quote:
Originally Posted by parthi View Post
Sourcemode 1.7.1 can't connect and apply flag with group on websql
I think I got the same Problem: I am using a MySQL Database and I am managing this with the Webinterface of HSFighter. I Got clients where one group is assigned to, to manage admins and vips.

On 1.6.4 everthing works fine. Admins got their privileges as intended.
If I install Sourcemod higher then 1.6.4 adminprivileges are gone. sm_admin throws "You are not an admin" error in console.

If I do sm_dump_admcache everything seems to be fine. Groups are correct and Admins are correct assigned to the groups. Only thing that seems weird:
Instead of STEAM_0:0:123 the admin is considered as 0:123

I do not know if that might be a Problem.

Games I am having this issues:
DODS, Fistful of Frags, CSS, TF2
__________________
micazoid is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:51.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode