Raised This Month: $535 Target: $400
 133% 

ff2_airdash bind


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Kolaxie
Member
Join Date: Aug 2021
Location: Under a rock
Old 08-19-2021 , 19:15   ff2_airdash bind
Reply With Quote #1

Hello, does someone know if there is anyway to make ff2_airdash use mouse2 or R instead of spacebar?
Kolaxie is offline
JuegosPablo
Veteran Member
Join Date: Feb 2016
Location: Gravity is a Harness
Old 08-20-2021 , 04:32   Re: ff2_airdash bind
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by Kolaxie View Post
Hello, does someone know if there is anyway to make ff2_airdash use mouse2 or R instead of spacebar?
you can edit the script to swap the key or make a arg exclusive on script for it
__________________
My Youtube Channel
Steam Profile
My Discord: JuegosPablo#0568

Last edited by JuegosPablo; 08-20-2021 at 04:32.
JuegosPablo is offline
A_T_R
Member
Join Date: Jun 2021
Location: KSA
Old 08-29-2021 , 13:35   Re: ff2_airdash bind
Reply With Quote #3

LINE[180] if((g_bClientDash[client]) && !(buttons & IN_RELOAD) && (g_GlideState[client] == 2) && (g_TimeSinceDash[client] > g_TimeUntilGlide[client]))
A_T_R is offline
A_T_R
Member
Join Date: Jun 2021
Location: KSA
Old 08-29-2021 , 13:35   Re: ff2_airdash bind
Reply With Quote #4

if you see IN_JUMP just make it IN_RELOAD
A_T_R is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:38.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode