Raised This Month: $30 Target: $400
 7% 

FF2 Freak Fortress 2 1.10.14 Released


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
MlG M8O
Junior Member
Join Date: May 2015
Old 06-20-2015 , 21:54   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1991

What are the commands for this plugin?
MlG M8O is offline
MlG M8O
Junior Member
Join Date: May 2015
Old 06-20-2015 , 22:03   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1992

Sorry if I'm being a noob, I am one .
MlG M8O is offline
Wliu
Veteran Member
Join Date: Apr 2013
Old 06-20-2015 , 22:04   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1993

Quote:
Originally Posted by MlG M8O View Post
What are the commands for this plugin?
What do you mean, "commands"?
Do you mean stuff like /ff2hp and /ff2new?
__________________
~Wliu

Last edited by Wliu; 06-20-2015 at 22:04.
Wliu is offline
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: pPlayer->GetOrigin();
Old 06-21-2015 , 01:40   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1994

Another example of can't read syndrome, I'm giving up on answering simple things anymore, it's unintentionally aggravating and hard to explain why, so now I go silently weep in a corner

As a side note, can you confirm bots are the worst test subjects? Something doesn't detect them right and things that works on players doesn't work on them, makes things increasingly difficult as I try to make more abilities that effect more than the boss
__________________
Plugins|Profile
Requests closed

I'm a smartass by nature, get used to it
xXDeathreusXx is offline
Wliu
Veteran Member
Join Date: Apr 2013
Old 06-21-2015 , 11:04   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1995

Quote:
Originally Posted by xXDeathreusXx View Post
Another example of can't read syndrome, I'm giving up on answering simple things anymore, it's unintentionally aggravating and hard to explain why, so now I go silently weep in a corner

As a side note, can you confirm bots are the worst test subjects? Something doesn't detect them right and things that works on players doesn't work on them, makes things increasingly difficult as I try to make more abilities that effect more than the boss
Can you give some examples? Bots are working on the test server.
__________________
~Wliu
Wliu is offline
MlG M8O
Junior Member
Join Date: May 2015
Old 06-21-2015 , 11:20   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1996

Yes, those commands.
Also, freak fortress isn't starting when my friend and I join my server and arena starts.
Strangely, I just checked the console, and there are no error logs to be found.
Could this be because tf2 items is only 1.6.0 instead of 1.6.1?
Please help.
Regards, Anthony.

EDIT: I fixed it, the reason was I didn't put the cfg files in the sourcemod/configs in the freak fortress 2 folder provided.
You guys are like my best friends now .

Last edited by MlG M8O; 06-21-2015 at 22:18. Reason: I fixed it.
MlG M8O is offline
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: pPlayer->GetOrigin();
Old 06-21-2015 , 20:08   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1997

Quote:
Originally Posted by Wliu View Post
Can you give some examples? Bots are working on the test server.
Well, as one major example, say 21/22 bots is ded and Seeldier rages, sometimes he will spawn Seeldiers that are on team red

As another example, I have an ability that gives the boss a Overdose, and when he hits someone with it, they turn into a ragdoll that cannot be harmed, essentially a knockout dart

A boss bot used it on me, and I got knocked out fine, but it refuses to work on any bots, mind you, my ValidClient stock is doing nothing to check against bots
__________________
Plugins|Profile
Requests closed

I'm a smartass by nature, get used to it
xXDeathreusXx is offline
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: pPlayer->GetOrigin();
Old 06-21-2015 , 20:09   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1998

Quote:
Originally Posted by MlG M8O View Post
Yes, those commands.
Also, freak fortress isn't starting when my friend and I join my server and arena starts.
Strangely, I just checked the console, and there are no error logs to be found.
Could this be because tf2 items is only 1.6.0 instead of 1.6.1?
Please help.
Regards, Anthony.
If that was so, it'd crash, but you still need it anyway

Check the errors logs to make sure it's not just a missing dependancy, if it is FF2 won't load, I know because I keep compiling FF2 while the rtd include is in there and it keeps trying to load rtd xd
__________________
Plugins|Profile
Requests closed

I'm a smartass by nature, get used to it
xXDeathreusXx is offline
Wliu
Veteran Member
Join Date: Apr 2013
Old 06-21-2015 , 22:47   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #1999

Quote:
Originally Posted by MlG M8O View Post
What are the commands for this plugin?
Thanks for clarifying (and pointing out the fact that they don't exist on the main post; I'll go add them later).

Commands available are:
/ff2 - Brings up the main FF2 menu
/ff2hp - Shows the boss's health
/ff2next - Queue points
/ff2classinfo - Changes to your class (or, if you're boss, info about that boss)
/ff2new - Changelog
/ff2music - Toggle BGMs (eg CBS's Millionaire Holliday)
/ff2voice - Toggle voice (eg Seeman's "SEE")
/ff2resetpoints - Reset queue points

All commands can also be prefixed with /hale instead of /ff2, eg /hale or /halenext.
All commands except /ff2 have an alternate command that adds an _ after /ff2 and /hale, eg /ff2_hp or /ff2_next.
__________________
~Wliu
Wliu is offline
Nanochip
Senior Member
Join Date: Jan 2014
Old 06-22-2015 , 09:25   Re: Freak Fortress 2 1.10.5 Released
Reply With Quote #2000

Along with FF2-specific commands:

/ff2_special <boss> - Force next round to use that boss
/ff2_addpoints <target> <amount> - Add queue points to a player
/ff2_point_enable - Enable the control point if ff2_point_type is 0
/ff2_point_disable - Disable the control point if ff2_point_type is 0
/ff2_stop_music - Stop any currently playing boss music
/ff2_charset <charset> - Forces FF2 to use a given character set
/ff2_reload_subplugins - Reload FF2's subplugins
__________________
Nanochip is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:20.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode