Raised This Month: $75 Target: $400
 18% 

Stripper:Source (Updated 2011-04-15)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
GuStAvOS
Junior Member
Join Date: Mar 2018
Old 03-03-2019 , 12:24   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1701

holassss

how can you make them appear infected in hidden places ... infected in movement but not affecting the limit_infected...

example:
https://www.youtube.com/watch?v=2wg-PzbtDU8

Gracias de antemano...

add:
{
"classname" "prop_dynamic"
"DefaultAnim" "Idle_Upper_KNIFE"
"solid" "1"
"origin" "6889 6530 -5624"
"angles" "0 -90 0"
"model" "models/infected/boomer.mdl"
"disableshadows" "1"
}

They sent me this ... but when I put another infected one, it stays still ...

thankyou...
__________________
GuStAvOS is offline
blaquicat
Member
Join Date: Aug 2009
Old 03-24-2019 , 12:45   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1702

Quote:
Originally Posted by KoMiKoZa View Post
Are you sure individual weapons get replaced? I tried your .cfg on my server and it only replaces saferoom/whitaker/finale weapon spawns (weapon_selection).

Classname doesn't seem to do anything. T2 weapons still spawn.

I tried both weapon_x and weapon_x_spawn as the "classname" parameter. Tried to replace "classname" with "weapon_spawn" = no effect.

Methinks you'll have to replace the dynamic T2s by model.
Sorry if im bit late..

You have to replace both, individual weapons and safe room spawn points, as some of those are like "any t2 shotgun, or any rifle, and such"

https://pastebin.com/0vr8yQ0a

Mine updated versions, works and remove all t2 and t3 weapons for all vanila map.
Im trying to replace molo for pipes also, but didnt work on all molos..

Last edited by blaquicat; 03-24-2019 at 13:20.
blaquicat is offline
JLmelenchon
Junior Member
Join Date: Mar 2019
Old 04-18-2019 , 12:32   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1703

Anyone know the name of the enity who put an invisible wall for survivors but infecteds cans still go through it ? (left 4 dead 2)

Last edited by JLmelenchon; 04-25-2019 at 18:10.
JLmelenchon is offline
Godzilla
Junior Member
Join Date: Oct 2017
Old 05-03-2019 , 19:45   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1704

Stripper Does not work for me at all
Godzilla is offline
blaquicat
Member
Join Date: Aug 2009
Old 05-08-2019 , 09:45   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1705

Quote:
Originally Posted by JLmelenchon View Post
Anyone know the name of the enity who put an invisible wall for survivors but infecteds cans still go through it ? (left 4 dead 2)
Hi, the next thing i want to do is that, few place where i want to put something to block players, some glitch spots, and such..
Gonna try that today, later..
I feedback here after i tested those stuff.

Quote:
Originally Posted by Godzilla View Post
Stripper Does not work for me at all
Didnt worked for me either, i had to download a snapshot version, the lasted one, then it worked.
blaquicat is offline
Lamiiku
New Member
Join Date: Jul 2017
Old 06-20-2019 , 00:57   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1706

Is it possible to configure a Stripper:Source config to affect multiple maps at once using wildcards or something of the like? I want to write a config that will affect maps with a certain prefix, but not maps without the prefix.
Lamiiku is offline
dimok
New Member
Join Date: Jun 2019
Old 06-20-2019 , 14:05   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1707

Здравствуйте, кто знает как создать свою модель с текстурами на карте, я попробовал у меня получилось только вывести модель но она без текстур (черно розовые квадратики по всей модели)
вот код который я сделал но если я прописываю "resources" то сервер уходит в краш при включении, что я делаю не так подскажите пожалуйста??

add:
{
"origin" "1106.879028 510.636047 2.759781"
"angles" "361.474884 112.567062 0.000000"
"model" "models/props/static/fcv01/fcv_police/fcv_police.mdl"
"solid" "6"
"classname" "prop_dynamic_override"
}

"resources"
{
"materials\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_ police_lapd1.vmt" "file"
"materials\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_ police_lapd1.vtf" "file"
"models\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_pol ice.mdl" "file"
"models\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_pol ice.phy" "file"
"models\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_pol ice.dx80.vtx" "file"
"models\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_pol ice.dx90.vtx" "file"
"models\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_pol ice.sw.vtx" "file"
"models\props\static\fcv01\fcv_police\fcv_pol ice.vvd" "file"
}
dimok is offline
amirhripper
New Member
Join Date: Jul 2019
Old 07-24-2019 , 14:29   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1708

hey guys
i have a problem
there is mani fog every where
into the duts2 counter strike source
can u guys help me?
i need plugin or somthing
amirhripper is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:11.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode