Raised This Month: $209 Target: $400
 52% 

Looking for "Command Say"


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
voice
Member
Join Date: Dec 2007
Location: Principality of Liechten
Old 12-01-2007 , 00:33   Looking for "Command Say"
Reply With Quote #1

Hello,

i am looking for a plugin... (I have seen it in CSS this feature..., no plugin).

If an admin change a command...


example:
Code:
"rcon sv_gravity 900"
The counter strike source server say to all clients:

[IMG]http://img108.**************/img108/3281/900vc2.th.jpg[/IMG]

I am hoping you understand what i have meant.
It's the best if the plugin use "amx_say", because many servernames are long.
voice is offline
BigBaller
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Everett, WA
Old 12-01-2007 , 08:31   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #2

amx_cvar sv_gravity 200

I think that would work as long as you have amx_show_activity 2 in your amxx.cfg
__________________

BigBaller is offline
voice
Member
Join Date: Dec 2007
Location: Principality of Liechten
Old 12-01-2007 , 13:50   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by BigBaller View Post
amx_cvar sv_gravity 200

I think that would work as long as you have amx_show_activity 2 in your amxx.cfg
that is only for godmode or noclip...

i mean a plugin with say default commands too


Quote:
] amx_cvar sv_gravity 200
[AMXX] Cvar "sv_gravity" changed to "20
the server don't use "amx_say" it's stand only in the console...

Last edited by voice; 12-01-2007 at 13:54.
voice is offline
bmann_420
AMX_Super Pooper
Join Date: Jan 2005
Location: [SuperCentral.co]
Old 12-01-2007 , 15:33   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #4

?

The godmode and noclip are in 3rd partly plugins, like teh amx_super, if you use that plugin and say amx_gravity 200, it will echo in the chat, if that is what your reffering to. It will also echo if you type what bigballer said in the chat section.... So maybe i dont get what your saying?
__________________
bmann_420 is offline
M249-M4A1
I <3 Mac
Join Date: May 2005
Location: Not interested
Old 12-01-2007 , 15:35   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #5

I guess when a cvar changes via rcon, he wants all users to be notifed in the screen using client_print(0, print_chat, "blah blah")
__________________
M249-M4A1 is offline
voice
Member
Join Date: Dec 2007
Location: Principality of Liechten
Old 12-01-2007 , 15:51   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by M249-M4A1 View Post
I guess when a cvar changes via rcon, he wants all users to be notifed in the screen using client_print(0, print_chat, "blah blah")
YES
voice is offline
BigBaller
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Everett, WA
Old 12-02-2007 , 03:23   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #7

sounds like a plugin request then? or who knows of the exsisting plugin that does that?
__________________

BigBaller is offline
Roach
Writes love letters to sawce Daily
Join Date: Jul 2006
Location: Internet
Old 12-02-2007 , 04:08   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #8

Bumped to plugin requests, as thats what this falls under .
__________________
Quote:
Originally Posted by Brad View Post
That sounds like a really good idea!
Now replace the word "good" with "dumb".
What was your rationale for proposing such a thing?
Roach is offline
voice
Member
Join Date: Dec 2007
Location: Principality of Liechten
Old 12-03-2007 , 13:58   Re: Looking for "Command Say"
Reply With Quote #9

Is there no Plugin for it? If nevertheless, with which word can i look for it?
voice is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:01.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode