Raised This Month: $305 Target: $400
 76%   Almost there!

[Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
killjoy64
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2012
Location: 81.773644,-46.933594
Old 07-23-2014 , 20:07   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #211

Quote:
Originally Posted by jpwanabe View Post
If your database is called cccm why did you put myuser_cccm in your database.cfg for the database name? Change it to just cccm.
all my databases have web username infront of the database

so if i made a database called killjoy it would be myuser_killjoy
__________________

Last edited by killjoy64; 07-23-2014 at 20:07.
killjoy64 is offline
jpwanabe
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 07-23-2014 , 20:08   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #212

Humor me and try it please.
__________________
My Steam TF2APP
My sig changes with each load! Refresh to see my other servers!
jpwanabe is offline
killjoy64
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2012
Location: 81.773644,-46.933594
Old 07-23-2014 , 20:16   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #213

Nope, nothing..and it wouldnt make sense because i can connect with sourcebans just fine, and it has myuser_sourcebans for both the database name and the username.the only database error i have is this
Code:
L 07/23/2014 - 20:13:35: [SM] Native "SetFailState" reported: ConErr: [2003]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
L 07/23/2014 - 20:13:35: [SM] Displaying call stack trace for plugin "calladmin_mysql.smx":
L 07/23/2014 - 20:13:35: [SM]   [0]  Line 391, C:\Users\witch_000\Documents\Github\CallAdmin\gameserver\calladmin_mysql.sp::SQLT_ConnectCallback()
but see that doesnt make sense because in my database.cfg i direct it to its database, yet it tries to connect locally (if this has something to do with the menu plugin)

this is my logs when i restart the server
Spoiler
__________________

Last edited by killjoy64; 07-23-2014 at 20:39.
killjoy64 is offline
killjoy64
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2012
Location: 81.773644,-46.933594
Old 07-23-2014 , 21:49   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #214

Any new ideas? i also tried everything iv done so far for my first server on my second server to see if it was a plugin or something and it still nothing.

EDIT so i changed mysql to sqlite and L 07/23/2014 - 21:05:58: [custom-chatcolors-menu.smx] SQlite server configured. Variable saving enabled.

i changed the sqlite back to mysql and i got the table user with no columns so far.
__________________

Last edited by killjoy64; 07-23-2014 at 22:01.
killjoy64 is offline
jpwanabe
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 07-23-2014 , 22:52   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #215

I'll just post what I have for you.

Code:
	"cccm"
	{
		"driver"			"default"
		"host"				"server"
		"database"          "cccm"
		"user"              "user"
		"pass"              "pass"
		"port"            "3306"
	}
And the database in mysql is called cccm. So I don't know why yours inn't working. Try updating sourcemod? I really would like to know where you saw to add the user name to the front of the database name. I have never heard of that before.
__________________
My Steam TF2APP
My sig changes with each load! Refresh to see my other servers!
jpwanabe is offline
killjoy64
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2012
Location: 81.773644,-46.933594
Old 07-23-2014 , 23:15   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #216

Quote:
Originally Posted by jpwanabe View Post
I'll just post what I have for you.

Code:
	"cccm"
	{
		"driver"			"default"
		"host"				"server"
		"database"          "cccm"
		"user"              "user"
		"pass"              "pass"
		"port"            "3306"
	}
And the database in mysql is called cccm. So I don't know why yours inn't working. Try updating sourcemod? I really would like to know where you saw to add the user name to the front of the database name. I have never heard of that before.
Thank you for all your help! I dont know what i did to make it work, i did have my ip wrong by 1 number for my host, but that was a while back and even after i changed it, it didnt work but all i can say is that when i changed mysql to sqlite, it said it connected in the logs! i changed it back to mysql and there were tables! and i joined the servers to test and it connects on all of my servers. with the username in front of the database name, i think thats just how my host works. when i create a database name it says myuser_[ ] where [] are is a space where i can put the name i would like to create, i think its just how cpanel works but if no one else has it, i guess i cant complain, so when i create my databases they always have my account name infront of it.

this is kinda what mine looks like. (this is from a random tutorial)http://www.wpwhitesecurity.com/wp-co...a-Database.png
__________________

Last edited by killjoy64; 07-23-2014 at 23:16.
killjoy64 is offline
LiMaaa
AlliedModders Donor
Join Date: Oct 2010
Location: Behind You
Old 07-24-2014 , 17:47   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #217

Ok, I noticed a bug that doesn't seem to be posted here. When using the custom chatcolor menu, if you reload admins via sourcemod, all tags disappear, players must rejoin the server to get their tags back. Any way to fix this?

Regards,
__________________
>>> Hiring SourcePawn, Node.js, SteamAPI DEVS <<<
Feel free to add me on steam or PM me on the forums.
Endless Gamers Community
http://endlessgamers.com
LiMaaa is offline
jpwanabe
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 07-24-2014 , 17:48   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #218

I can say that I don't have that bug.
__________________
My Steam TF2APP
My sig changes with each load! Refresh to see my other servers!
jpwanabe is offline
LiMaaa
AlliedModders Donor
Join Date: Oct 2010
Location: Behind You
Old 07-24-2014 , 17:53   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #219

Hmm, that's weird, but it must be the menu, because when i unload the menu and try it, tags stay. Only happens when i reload admins on tf2 while menu is loaded, tags disappear, people still have their color, but no tags until they rejoin server.

any ideas?
__________________
>>> Hiring SourcePawn, Node.js, SteamAPI DEVS <<<
Feel free to add me on steam or PM me on the forums.
Endless Gamers Community
http://endlessgamers.com

Last edited by LiMaaa; 07-24-2014 at 17:53.
LiMaaa is offline
Donski
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Old 07-24-2014 , 18:42   Re: [Source 2009] Custom Chat Colors Menu (v2.2 - 1/27/14)
Reply With Quote #220

Yea I have that same bug. Solution is to never reload admins. Lol.
Donski is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 20:35.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode