Raised This Month: $81 Target: $400
 20% 

Player Model 2.13c


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
commonbullet
Veteran Member
Join Date: Oct 2005
Old 12-05-2005 , 16:40   Re: This is what I have in my Models.ini
Reply With Quote #41

Quote:
Originally Posted by Zeras
]; Examples:
remove this crap character "]".
it will certainly cause bugs, leave only the ";" at the beginning for comments.

that's been my mistake in models.ini file, I've just corrected it, thanks.
commonbullet is offline
Send a message via ICQ to commonbullet Send a message via MSN to commonbullet
commonbullet
Veteran Member
Join Date: Oct 2005
Old 12-05-2005 , 17:09   Re: This is what I have in my Models.ini
Reply With Quote #42

I'm sorry I'm having serious problems with my modem.

If you want to spawn as arab for terrorists, you must choose a model for cts as well (it can be a default one)
So, for instance.

"STEAM_0:0:1234567" "arab" "gign"

don't worry about placing "gign" or "terror" in the models/player folder because they are default models, therefore they are precached by default.
customs models like "arab" must be placed there.

Careful to insert the correct steamid.
commonbullet is offline
Send a message via ICQ to commonbullet Send a message via MSN to commonbullet
Zeras
Member
Join Date: Dec 2005
Old 12-05-2005 , 19:26   Re: This is what I have in my Models.ini
Reply With Quote #43

Quote:
Originally Posted by commonbullet

"STEAM_0:0:1234567" "arab" "gign"

don't worry about placing "gign" or "terror" in the models/player folder because they are default models, therefore they are precached by default.
customs models like "arab" must be placed there.

Careful to insert the correct steamid.
ahhh, how do I also get to choice if I want to be "terror"
no not the default one but this one:

PLO terrorist

cstrike/player/terror/terror.mdl
__________________
Zeras
Z is for Zealot;E is for Exucationar;R is for Ranked;A is for Arcinic;S is for Satisfing

[SOZ]
http://shieldsofzeras.bravehost.com/

Greatest Fight in History!!
Kyo vs. Ryu
http://www.classicgaming.com/sngp/sp...kyo_vs_ryu.gif
Zeras is offline
Send a message via AIM to Zeras
commonbullet
Veteran Member
Join Date: Oct 2005
Old 12-05-2005 , 19:54   Re: This is what I have in my Models.ini
Reply With Quote #44

Quote:
Originally Posted by Zeras
ahhh, how do I also get to choice if I want to be "terror"
no not the default one but this one:

PLO terrorist

cstrike/player/terror/terror.mdl
I'd advise you to change the custom model name if it has the same name as the default. i.e

Code:
cstrike/models/player/terrorplo/terrorplo.mdl
then you insert in models.ini
Code:
"STEAM_0:0:1234567" "terrorplo" "gign"
I hadn't noticed it before in your post, don't forget the 'models' directory:
cstrike/models/player/terrorplo/terrorplo.mdl
commonbullet is offline
Send a message via ICQ to commonbullet Send a message via MSN to commonbullet
Zeras
Member
Join Date: Dec 2005
Old 12-08-2005 , 20:14  
Reply With Quote #45

Still, the player modle plugin is not working

can you please creat a menu, like if you type in the console,

it automatically lets you choice any modle you want to be, execpt for

Defualt

CTs are CTs
&
Ts are Ts


like it should be like:

CT modle menu:
1. gign
2. sas
3. gsg9
4. urban
5. spetsnaz

6. CT modle menu2
7. T modle menu

8.exit modle menu

===================

T modle menu:
1. terror
2. arctic
3. guerilla
4. leet
5. militia

6. T modle menu2
7. CT modle menu

8. exit modle menu
__________________
Zeras
Z is for Zealot;E is for Exucationar;R is for Ranked;A is for Arcinic;S is for Satisfing

[SOZ]
http://shieldsofzeras.bravehost.com/

Greatest Fight in History!!
Kyo vs. Ryu
http://www.classicgaming.com/sngp/sp...kyo_vs_ryu.gif
Zeras is offline
Send a message via AIM to Zeras
commonbullet
Veteran Member
Join Date: Oct 2005
Old 12-08-2005 , 23:11  
Reply With Quote #46

I might create those menus, but first I wonder why it's not working for you.
tell me which is the amxmodx version you're using
are you running cstrike 1.6 or condition zero?
is that a dedicated server?
also write the path of the custom models, the path of models.ini, and the entries inside models.ini

This plugin, I guess it's hard to be set up. I've seen no trace of a bug.
- I've tested it in cs 1.6 and cs:cz, listen server and dedicated server, amxmodx 1.6 and amxmodx 1.55. To my dispair I've found no bugs and it worked perfectly.

Maybe I should try to make it simpler, or forget about it.
commonbullet is offline
Send a message via ICQ to commonbullet Send a message via MSN to commonbullet
Mulan
Senior Member
Join Date: Jul 2005
Location: [GER]Worbis
Old 12-09-2005 , 07:41  
Reply With Quote #47

yes works fine...
Zeras has anywhere a mistake
__________________
Mulan is offline
Send a message via ICQ to Mulan
Zeras
Member
Join Date: Dec 2005
Old 12-09-2005 , 08:51  
Reply With Quote #48

Quote:
Originally Posted by commonbullet
I might create those menus, but first I wonder why it's not working for you.
tell me which is the amxmodx version you're using? "1.60"
are you running cstrike 1.6 or condition zero? "CS:1.6"
is that a dedicated server? "yes"
also write the path of the custom models, the path of models.ini, and the entries inside models.ini

This plugin, I guess it's hard to be set up. I've seen no trace of a bug.
- I've tested it in cs 1.6 and cs:cz, listen server and dedicated server, amxmodx 1.6 and amxmodx 1.55. To my dispair I've found no bugs and it worked perfectly.

Maybe I should try to make it simpler, or forget about it.
__________________
Zeras
Z is for Zealot;E is for Exucationar;R is for Ranked;A is for Arcinic;S is for Satisfing

[SOZ]
http://shieldsofzeras.bravehost.com/

Greatest Fight in History!!
Kyo vs. Ryu
http://www.classicgaming.com/sngp/sp...kyo_vs_ryu.gif
Zeras is offline
Send a message via AIM to Zeras
Zeras
Member
Join Date: Dec 2005
Old 12-09-2005 , 08:52  
Reply With Quote #49

This is what it looks like on my models.ini

---------------------------------------------------------------------------------

; Examples:
;
;"STEAM_0:0:1234567" "model1"
;"127.0.0.1" "model1"
; model1.mdl model will be set to a player no matter which team hes in.
;
;
;"STEAM_0:0:1234567" "model1" "model2"
;"127.0.0.1" "model1" "model2"
;
; if the player is a Terrorist his model will be model1.mdl, if hes a CT hell be model2.mdl
;
;
;"STEAM_0:0:1234567" "#2"
;"127.0.0.1" "#4"
; As if a player selected "2" in team menu particularly useful for setting bots models
; #1 urban,terror
; #2 gsg9,leet
; #3 sas,arctic
; #4 gign,guerilla
; #5 spetsnaz,militia (czero only)
;
;
;"Botname" "#3"
;"Botname" "stalone" "bush"
;"Botname "duke"
; Bots dont have steamid, but you can set their model using the bot name instead.
; Names only work for bots.
;
;
;"*BOTDEFAULT" "#4"
;"*BOTDEFAULT" "iglesias" "rickmartin"
;"*BOTDEFAULT "shakira"
; You can set a default bot model scheme. A individual bot model setting overwrites this one
"STEAM_0:0:1234567" "leet" "gsg9"
"STEAM_0:0:1234567" "terrorplo" "gign"
"STEAM_0:0:1920072" "arab" "urban"

---------------------------------------------------------------------------------

__________________
Zeras
Z is for Zealot;E is for Exucationar;R is for Ranked;A is for Arcinic;S is for Satisfing

[SOZ]
http://shieldsofzeras.bravehost.com/

Greatest Fight in History!!
Kyo vs. Ryu
http://www.classicgaming.com/sngp/sp...kyo_vs_ryu.gif
Zeras is offline
Send a message via AIM to Zeras
scriptyboy
BANNED
Join Date: Sep 2005
Old 12-09-2005 , 09:11  
Reply With Quote #50

I feel all warm and fuzzy inside

you used my hidious chicken suit!
scriptyboy is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode