Raised This Month: $165 Target: $400
 41% 

Quake Sounds


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
MaKTaiL
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Brazil
Old 08-14-2008 , 13:18   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #331

Quote:
Originally Posted by Manni View Post
I've the same problem in HL2DM. This is either a config/translation setting problem or a bug in the plugin? Help !
On this page http://forums.alliedmods.net/showpos...&postcount=279 there is an update for the plugin that actually works better and fixes this bug you are having.
Use the HL2DM Config.
MaKTaiL is offline
Manni
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Location: Germany
Old 08-14-2008 , 15:36   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #332

I use that version 1.92 already and there i've this bug.
As i used a older version, there wasn't this bug.
Manni is offline
Send a message via ICQ to Manni
MaKTaiL
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Brazil
Old 08-14-2008 , 16:10   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #333

Quote:
Originally Posted by Manni View Post
I use that version 1.92 already and there i've this bug.
As i used a older version, there wasn't this bug.
So use the quakesounds.smx from 1.92 and the rest of the configs from 1.8.
I am doing that for DOD:S and works just fine.
MaKTaiL is offline
turdflinger
Junior Member
Join Date: Mar 2007
Old 08-15-2008 , 19:42   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #334

Quote:
Originally Posted by dirtyape View Post
Rolling back to EST 4.18d seemed to fix the problem.
Server crashes on me using 4.18d or 4.20 of es_tools with this addon. (Eventscripts has their own version of quakesounds (http://addons.eventscripts.com/addons/view/quake_sounds) but I like the text display and setup of the sourcemod version. Thus the reason I'm trying to get the sourcemod version to work.)

If es_tools is not used, quakesounds works perfectly. With es_tools enabled though (which is needed for gungame), the server dies when the sound event kicks off. I can provide dump file if someone would like to view it (unless there are instructions to view myself - which i don't seem to be able to find).

I don't know if this is an es_tools issue, a sourcemod issue or this particular plugins issue. Any help on this would be appreciated. I can provide files, configurations and more as needed.

quakesounds plugin is from http://forums.alliedmods.net/showpos...&postcount=279

Below is my current setup: (quakesounds currently disabled)

meta version
Metamod:Source version 1.4.4.705
Loaded As: Valve Server Plugin
Compiled on: Jul 25 2008
Plugin interface version: 10:7
SourceHook version: 4
http://www.metamodsource.net/

es version
Protocol version 7
Exe version 1.0.0.34 (cstrike)
Exe build: 147:14 Jul 8 2008 (3531)

est_version
"est_version" = "0.420"
notify replicated
- ThewAc.NET's es_tools plugin version

sm version
SourceMod Version Information:
SourceMod Version: 1.0.4-svn
JIT Version: JIT (x86), 1.0.4-svn
JIT Settings: Generic i686
Compiled on: Aug 7 2008 20:12:00
http://www.sourcemod.net/

meta list
Listing 4 plugins:
[01] SourceMod (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
[02] Basic Admin Tool (1.6.1) by EKS
[03] CS:S Tools (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
[04] SDK Tools (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC


sm plugins list
[SM] Listing 16 plugins:
01 "Admin File Reader" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
02 "Admin Help" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
03 "Admin Menu" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
04 "Anti-Flood" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
05 "Basic Ban Commands" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
06 "Basic Chat" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
07 "Basic Comm Control" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
08 "Basic Commands" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
09 "Basic Info Triggers" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
10 "Basic Votes" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
11 "SM Bot Tools" (1.2) by AMP
12 "Fun Commands" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
13 "Fun Votes" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
14 "Nextmap" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
15 "SlapSlay Commands" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC
16 "Reserved Slots" (1.0.4-svn) by AlliedModders LLC

es_load:
gungame
mugmod
sourceradio

Last edited by turdflinger; 08-15-2008 at 19:47. Reason: added version of plugin in use
turdflinger is offline
tcviper
Veteran Member
Join Date: Oct 2005
Location: Netherlands
Old 08-17-2008 , 16:50   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #335

The 1.8 has a problem that when you start the server it waits for something for about 30 - 50 seconds before server continues to load.

The 1.9 versions give like 50 error msgs in console like BONESAW Unknown or whatever so i guess that one is bugged aswell.
__________________
tcviper is offline
Send a message via MSN to tcviper
MaKTaiL
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Brazil
Old 08-18-2008 , 11:16   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #336

Quote:
Originally Posted by tcviper View Post
The 1.8 has a problem that when you start the server it waits for something for about 30 - 50 seconds before server continues to load.

The 1.9 versions give like 50 error msgs in console like BONESAW Unknown or whatever so i guess that one is bugged aswell.
Use the smx from 1.91 and the others configs from 1.8. It runs perfectly fine here.
MaKTaiL is offline
LBC562
Junior Member
Join Date: Jul 2008
Old 08-18-2008 , 17:49   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #337

My FirstBlood sound isn't working. The rest of the sounds seem to work, havent got to all of them yet in game.
LBC562 is offline
rgarrett15
Member
Join Date: Aug 2008
Old 08-21-2008 , 15:38   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #338

Failed to load sound "admin_plugin\actions\joinserver.mp3", file probably missing from disk/repository

message received in the console of my game for sound effects when they try to play

need some help here i dont get it i have the sounds in the server folded where they should be
rgarrett15 is offline
rgarrett15
Member
Join Date: Aug 2008
Old 08-22-2008 , 17:03   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #339

does this mod not support TF2??
rgarrett15 is offline
xomp
BANNED
Join Date: Jul 2008
Old 08-22-2008 , 17:11   Re: Quake Sounds
Reply With Quote #340

I've not been able to remove that error as well. It doesn't break the plugin but makes me cry EVERYTIME I join my server to see that in my console Bad coding perhaps? I don't know. But it works anyway (everything works save the joinserver.mp3)
xomp is offline
Send a message via Skype™ to xomp
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 13:32.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode