Raised This Month: $246 Target: $400
 61% 

SourceBans error connecting


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
painlesstgp
Senior Member
Join Date: May 2019
Location: Sweden
Old 02-08-2021 , 08:00   SourceBans error connecting
Reply With Quote #1

This is the weirdest thing, i've tried swapping wherever i host my sourcebans panel to make it quicker, so i got a new domain and a new webhosting grabbed the newest website from sb++ github, then installed it successfully, then i went and dragged in all the latest game plugins aswell, restarted server, then i went on sourcebans page and added my server with the IP and RCON, I also swapped the ServerID to 1 in the .cfg, then also restarted it again but it's still saying "Error connecting (IP:27015)"

I have tried everything, and it doesn't wanna work and i am setting it up exactly the same as before, yes the server can connect to my database (i wildcarded remote host), cause there is 0 errors server-side in error log and when doing sm plugins list in RCON.

If anyone can help me sort this out, I will be eternally grateful.

Kind regards, painless.
painlesstgp is offline
paulo_crash
AlliedModders Donor
Join Date: May 2016
Location: Brazil
Old 02-08-2021 , 09:28   Re: SourceBans error connecting
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by painlesstgp View Post
This is the weirdest thing, i've tried swapping wherever i host my sourcebans panel to make it quicker, so i got a new domain and a new webhosting grabbed the newest website from sb++ github, then installed it successfully, then i went and dragged in all the latest game plugins aswell, restarted server, then i went on sourcebans page and added my server with the IP and RCON, I also swapped the ServerID to 1 in the .cfg, then also restarted it again but it's still saying "Error connecting (IP:27015)"

I have tried everything, and it doesn't wanna work and i am setting it up exactly the same as before, yes the server can connect to my database (i wildcarded remote host), cause there is 0 errors server-side in error log and when doing sm plugins list in RCON.

If anyone can help me sort this out, I will be eternally grateful.

Kind regards, painless.
~
Everything indicates, as I understand it, that you are using a shared hosting, it does have some limitations.

Do the test debugging connection you have on sourcebans and see if you can connect normally, any error shows there.

https://sbpp.dev/docs/debugging_connection/

This file comes with the sourcebans web part, just configure and then enter this page.
__________________
paulo_crash is offline
painlesstgp
Senior Member
Join Date: May 2019
Location: Sweden
Old 02-08-2021 , 10:52   Re: SourceBans error connecting
Reply With Quote #3

Got this:

[+] SourceBans "Error Connecting()" Debug starting for server IP:27015

[+] Trying to establish UDP connection
[+] UDP connection successfull!
[+] Trying to write to the socket
[+] Successfully requested server info. (That doesn't mean anything on an UDP stream.) Reading...
[-] Error getting server info. Can't read from UDP stream. Port is possibly blocked.

[+] Trying to establish TCP connection
[-] Error connecting #111: Connection refused
painlesstgp is offline
TomL.
Veteran Member
Join Date: Oct 2017
Location: Germany
Old 02-08-2021 , 11:35   Re: SourceBans error connecting
Reply With Quote #4

Ask your host to unblock the port.

Last edited by TomL.; 02-08-2021 at 11:36.
TomL. is online now
kills
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2008
Location: ROU
Old 02-12-2021 , 13:29   Re: SourceBans error connecting
Reply With Quote #5

Good evening! so as not to open a new topic !! does anyone know how i can solve this problem?
I only have access through the cpannel.
thanks

Compose autoload not found! Run `composer install` in the root directory of your SourceBans++ installation
kills is offline
paulo_crash
AlliedModders Donor
Join Date: May 2016
Location: Brazil
Old 02-12-2021 , 20:39   Re: SourceBans error connecting
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by kills View Post
Good evening! so as not to open a new topic !! does anyone know how i can solve this problem?
I only have access through the cpannel.
thanks

Compose autoload not found! Run `composer install` in the root directory of your SourceBans++ installation
In this case your web host has to install Composer on your hosting, specifically in the directory where you installed sourcebans.
__________________
paulo_crash is offline
bid
Junior Member
Join Date: Nov 2012
Location: Köln
Old 02-21-2021 , 04:18   Re: SourceBans error connecting
Reply With Quote #7

Hi guys I have the same problem the sb_debug_connection.php show me this:

Code:
[+] SourceBans "Error Connecting()" Debug starting for server 62.113.241.66:25000

[+] Trying to establish UDP connection
[+] UDP connection successfull!
[+] Trying to write to the socket
[+] Successfully requested server info. (That doesn't mean anything on an UDP stream.) Reading...
[-] Error getting server info. Can't read from UDP stream. Port is possibly blocked.

[+] Trying to establish TCP connection
[+] TCP connection successfull!
[+] Trying to write to TCP socket and authenticate via rcon
[+] Successfully sent authentication request. Reading...
[+] Got an response!
[+] Password correct!
What can I do?
bid is offline
paulo_crash
AlliedModders Donor
Join Date: May 2016
Location: Brazil
Old 02-21-2021 , 05:26   Re: SourceBans error connecting
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by bid View Post
Hi guys I have the same problem the sb_debug_connection.php show me this:

Code:
[+] SourceBans "Error Connecting()" Debug starting for server 62.113.241.66:25000

[+] Trying to establish UDP connection
[+] UDP connection successfull!
[+] Trying to write to the socket
[+] Successfully requested server info. (That doesn't mean anything on an UDP stream.) Reading...
[-] Error getting server info. Can't read from UDP stream. Port is possibly blocked.

[+] Trying to establish TCP connection
[+] TCP connection successfull!
[+] Trying to write to TCP socket and authenticate via rcon
[+] Successfully sent authentication request. Reading...
[+] Got an response!
[+] Password correct!
What can I do?
Same thing for you, release the UDP port, contact your web hosting and ask to unblock the UDP & TCP ports of your CSGO server, if that alone solves your problem.
__________________

Last edited by paulo_crash; 02-21-2021 at 05:29.
paulo_crash is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:48.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode