Raised This Month: $168 Target: $400
 42% 

Is this broken with PHP7?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
dexslab
New Member
Join Date: Aug 2016
Old 08-22-2016 , 17:58   Re: Is this broken with PHP7?
Reply With Quote #11

Here is modified class_db.php. Overwrite the one in the includes folder. I am working on getting a pull request sent in this works i have tested it myself it uses mysqli instead of mysql and still supports persistent connections if needed.
Attached Files
File Type: 7z class_db.7z (2.5 KB, 74 views)
dexslab is offline
dexslab
New Member
Join Date: Aug 2016
Old 08-23-2016 , 08:28   Re: Is this broken with PHP7?
Reply With Quote #12

Looks like dailyawardinfo using mysql for one line so here is that file as well. Thanks to my forum members they helped me with full testing and checking out almost every page. If there are any more i will post them. This goes in the pages folder of your hlstats website
Attached Files
File Type: 7z dailyawardinfo.7z (2.0 KB, 56 views)
dexslab is offline
Starkiller
Junior Member
Join Date: May 2011
Location: France
Old 06-27-2017 , 21:03   Re: Is this broken with PHP7?
Reply With Quote #13

Hello,

I tried the solution of PAL-18, then dexslab and to finish the 2 at the same time I still have problems on various pages ...

Example on my main page:
Quote:
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_mysql has a deprecated constructor in C:\UwAmp\www\stats\includes\class_db.php on line 58

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Table has a deprecated constructor in C:\UwAmp\www\stats\includes\class_table.php on line 48

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TableColumn has a deprecated constructor in C:\UwAmp\www\stats\includes\class_table.php on line 515
Precision of my configuration:
-I'm local, web server and game server.
-I'm under windows 10
-For the web part I use UwAmp which emulates "Apache" and "php-7.1.6-Win32-VC14-x86" and "mysql-5.7.11"

Thank you in advance for the help you can bring me.
Have a good day.

Last edited by Starkiller; 06-27-2017 at 21:04.
Starkiller is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:19.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode