Raised This Month: $300 Target: $400
 75% 

RTV broken?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
CranberryPie
Junior Member
Join Date: May 2020
Old 05-23-2020 , 02:24   RTV broken?
Reply With Quote #1

Couple of issues with rtv.

On my server rtv voting pops up 10 minutes in and roughly 10 rounds in.

Another issue I have is when maps actually change, I have sm_rtv_changetime set to "2" and it changes the map 15 minutes in, so about 45 minutes out of 60 even though there aren't any map rounds left.

mp_timelimit 60
mp_maxrounds 30
sm_rtv_minplayers "6" - had 4 players in my server and it initiated a map vote (mentioned above, 10 minutes in)
CranberryPie is offline
Maxximou5
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2013
Old 05-23-2020 , 14:55   Re: RTV broken?
Reply With Quote #2

Unless it specifically states RTV, someone is calling it; otherwise, that's not RTV, it doesn't popup unless called for.
You're looking for mapchooser, change the values in cfg/sourcemod/mapchooser.cfg - which is what pops up based on the conditions you have set.
__________________
Maxximou5 is offline
CranberryPie
Junior Member
Join Date: May 2020
Old Yesterday , 10:45   Re: RTV broken?
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by Maxximou5 View Post
Unless it specifically states RTV, someone is calling it; otherwise, that's not RTV, it doesn't popup unless called for.
You're looking for mapchooser, change the values in cfg/sourcemod/mapchooser.cfg - which is what pops up based on the conditions you have set.
Well even so, mapchooser isn't working correctly then.

It does not follow "sm_mapvote_startround 2.0" - Specifies when to start the vote based on rounds remaining.

And I don't see any settings relating to my OP in mapchooser.cfg

Quote:
On my server rtv voting pops up 10 minutes in and roughly 10 rounds in.

Another issue I have is when maps actually change, I have sm_rtv_changetime set to "2" and it changes the map 15 minutes in, so about 45 minutes out of 60 even though there aren't any map rounds left.

mp_timelimit 60
mp_maxrounds 30
sm_rtv_minplayers "6" - had 4 players in my server and it initiated a map vote (mentioned above, 10 minutes in)

Last edited by CranberryPie; Yesterday at 10:45.
CranberryPie is offline
Maxximou5
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2013
Old Yesterday , 14:32   Re: RTV broken?
Reply With Quote #4

You wouldn't see settings relating to your OP because the issue should be stemming from mapchooser or possibly another plugin and not RTV as it requires clients to trigger it by a command.

Post your mapchooser.cfg, sounds like a condition is being met that triggers it before the condition your requesting is met.
__________________
Maxximou5 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode