Raised This Month: $106 Target: $400
 26% 

Map configs with prefix support 1.3


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
berni
SourceMod Plugin Approver
Join Date: May 2007
Location: Austria
Old 05-23-2008 , 20:59   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #11

Thanks for adding this forward.

Plugin updated

7-5-2008 Version 1.02
  • The plugin is now using OnAutoConfigsBuffered() instead of OnConfigsExecuted() for more reliable cvar changing.
Sourcemod Revision 2162 or higher needed !
berni is offline
Caught off Guard
Senior Member
Join Date: Jan 2008
Old 05-28-2008 , 11:06   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #12

hi

ive been using 1.01 on my insurgency server and it works fine. however I have put 1.02 on recently and it has stopped working. I am using sm v1.0.1.2166 which should be fine. I reinstalled v1.01 on and it works fine. Unfortuantely there is nothing in the log file that would indicate Any ideas why? if you could look into this, it would be appreciated!
Caught off Guard is offline
dann
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Old 06-21-2008 , 09:05   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #13

i just updated to sourcemod 1.0.3.2265 and updated to your 1.2 plugin. it seems to work on changing server varibles(mp_timelimit etc), but doesn't seem to be changing the sourcemod varibles any longer. I turn off my afk manager and reserved slots on certain maps, but the stay active now. it seems like map configs are being executed before the sourcemod configs or something(im just guessing).

thanks and hopefully you can get this updated soon.

edit: I tried the 1.01 version had the same issue. they both seem to work on server start-up, but once there is a map change the sourcemod varibles aren't getting changed.

Last edited by dann; 06-21-2008 at 09:51.
dann is offline
FlyingMongoose
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Old 06-21-2008 , 09:44   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #14

Is this plugin still maintained? If not here's an alternative for single file configs
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=623728
__________________
Please do NOT PM for support.

Only ask for support in plugin threads.

TunedChaos.com - Precision Tuned Game Servers
FlyingMongoose is offline
berni
SourceMod Plugin Approver
Join Date: May 2007
Location: Austria
Old 06-22-2008 , 15:37   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #15

Uhm, I think you have to ask BAILOPAN then, he was the one who asked to change OnConfigsExecuted() to OnAutoConfigsBuffered(), but the 1.01 version of my plugin is still uploaded, so you can use this one ;)
berni is offline
dann
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Old 06-22-2008 , 19:14   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #16

its already being addresses, hopefully they can get it fixed soon. http://bugs.alliedmods.net/index.php...1776&project=5
dann is offline
berni
SourceMod Plugin Approver
Join Date: May 2007
Location: Austria
Old 06-27-2008 , 17:31   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #17

The problem has been fixed with Sourcemod 1.03.
Map configs 1.02 is now safe to use.

Read here: http://wiki.alliedmods.net/SourceMod..._Release_Notes
berni is offline
mycologist
SourceMod Donor
Join Date: Sep 2008
Location: Sep 2008
Old 03-13-2009 , 14:45   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #18

This is a great plugin! I have one issue though. I'm trying to spawn bots on some maps by using the specific map cfg files, and not on others, by leaving the cfg blank. It seems that even if I only put the bot cvars in one cfg, every map loads bots. Any ideas? Can I acomplish this another way?

Counter-Strike: Source
SM 1.1.2
MM 1.7.1
__________________

mycologist is offline
berni
SourceMod Plugin Approver
Join Date: May 2007
Location: Austria
Old 03-13-2009 , 15:57   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #19

How are your config files named ? And what's the content.
__________________
Why reinvent the wheel ? Download smlib with over 350 useful functions.

When people ask me "Plz" just because it's shorter than "Please" I feel perfectly justified to answer "No" because it's shorter than "Yes"
powered by Core i7 3770k | 32GB DDR3 1886Mhz | 2x Vertex4 SSD Raid0
berni is offline
Felycity
Member
Join Date: Mar 2009
Old 03-25-2009 , 21:47   Re: Map configs with prefix support
Reply With Quote #20

thank you for this great plugin!
im using this plugin for left 4 dead, it seems working well.
nice job!
Felycity is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:40.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode