Raised This Month: $202 Target: $400
 50% 

[CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !nametag]


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Crazyboy_Undead
Junior Member
Join Date: Feb 2017
Old 01-28-2019 , 15:56   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #591

Quote:
Originally Posted by paulo_crash View Post
Yes, as mentioned above it is a mistake of PTah, just waiting for it to update or use the fix that @sneaK did.
thx, now its working
Crazyboy_Undead is offline
paulo_crash
AlliedModders Donor
Join Date: May 2016
Location: Brazil
Old 01-30-2019 , 08:47   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #592

@kgns I made a suggestion to upgrade the plugin's GitHub, in case I paid one, then if I could just peek at it, I'd be grateful.
__________________

Last edited by paulo_crash; 01-30-2019 at 08:47.
paulo_crash is offline
WhoAml
New Member
Join Date: Feb 2019
Old 02-02-2019 , 10:59   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #593

Hello, I have a problem, I installed that plugin and it works, but when I'm changing map server restarts.
WhoAml is offline
Nexd
BANNED
Join Date: Dec 2013
Location: Hungary
Old 02-02-2019 , 12:26   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #594

Quote:
Originally Posted by WhoAml View Post
Hello, I have a problem, I installed that plugin and it works, but when I'm changing map server restarts.
+1
array out of bound

Last edited by Nexd; 02-02-2019 at 12:29.
Nexd is offline
WhoAml
New Member
Join Date: Feb 2019
Old 02-02-2019 , 15:39   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #595

Quote:
Originally Posted by Nexd View Post
+1
array out of bound
That's some programming stuff? How can I fix that?:B
WhoAml is offline
Nexd
BANNED
Join Date: Dec 2013
Location: Hungary
Old 02-02-2019 , 15:45   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #596

Yeah it is but let the plugin creator fix it
Nexd is offline
WhoAml
New Member
Join Date: Feb 2019
Old 02-02-2019 , 15:48   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #597

Quote:
Originally Posted by Nexd View Post
Yeah it is but let the plugin creator fix it
Is there some another way?
Because I see a lot of servers have "!knife", maybe there is another plugin?:B
P.S.
Sorry for my bad english.
WhoAml is offline
Obyboby
Veteran Member
Join Date: Sep 2013
Old 02-02-2019 , 17:23   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #598

Hi, I know this has been asked before on this thread (I've searched it), but I don't see it implemented yet, is it possible to choose a specific pattern ID for a weapon AND have an option to save it to always get that specific one?
Thanks!
__________________
Obyboby is offline
jinglock
New Member
Join Date: Feb 2019
Old 02-04-2019 , 12:11   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #599

Hi, I'm having a problem with this plugin, hope I can ask here for help.
The plugin seems to work correctly with knives but not with skins. When I choose a skin from inside the game it just reloads the weapon.
I'm also having a problem with the gloves plugin from the same author (just for information because it may be the same problem), after choosing the gloves nothing is loaded from the client and there is just the weapon floating without arms.
I think I've done everything corretly, does anybody know if it's a common problem and if there is a fix to it ?
jinglock is offline
Cruze
Veteran Member
Join Date: May 2017
Old 02-04-2019 , 12:25   Re: [CSGO] Weapon & Knives (Skins, Name Tags, StatTrak, Wear/Float) [!ws !knife !name
Reply With Quote #600

Quote:
Originally Posted by jinglock View Post
Hi, I'm having a problem with this plugin, hope I can ask here for help.
The plugin seems to work correctly with knives but not with skins. When I choose a skin from inside the game it just reloads the weapon.
I'm also having a problem with the gloves plugin from the same author (just for information because it may be the same problem), after choosing the gloves nothing is loaded from the client and there is just the weapon floating without arms.
I think I've done everything corretly, does anybody know if it's a common problem and if there is a fix to it ?
Most probably because you haven't set "FollowServerGuidelines" to "no" in addons/sourcemod/configs/core.cfg
__________________
Taking paid private requests! Add me on steam/discord!
AlliedModders Releases | Github | Private Plugins | PayPal | Steam | My Discord Server
Cruze is online now
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:41.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode