Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

[VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
tRololo312312
Senior Member
Join Date: Apr 2015
Old 06-01-2015 , 08:47   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #31

Quote:
Originally Posted by xXDeathreusXx View Post
The way the plugin handles the bots overrides this, they will see you regardless

My aimbot ignores cloaks, disguises and ubers, this does not
Da fock? This DOES ignore spies. :/

PHP Code:
if(team == && class == TFClass_Medic || !IsFakeClient(i) && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Cloaked) || !IsFakeClient(i) && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Disguised) || team == && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Ubercharged) || TF2_IsPlayerInCondition(clientTFCond_Cloaked))
                continue; 

Last edited by tRololo312312; 06-01-2015 at 08:48.
tRololo312312 is offline
Wliu
Veteran Member
Join Date: Apr 2013
Old 06-01-2015 , 09:27   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #32

Quote:
Originally Posted by tRololo312312 View Post
Da fock? This DOES ignore spies. :/

PHP Code:
if(team == && class == TFClass_Medic || !IsFakeClient(i) && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Cloaked) || !IsFakeClient(i) && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Disguised) || team == && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Ubercharged) || TF2_IsPlayerInCondition(clientTFCond_Cloaked))
                continue; 
You probably want to use FF2_GetBossTeam here (or VSH's equivalent) instead of hardcoding the team.
__________________
~Wliu

Last edited by Wliu; 06-01-2015 at 09:27.
Wliu is offline
tRololo312312
Senior Member
Join Date: Apr 2015
Old 06-01-2015 , 15:04   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #33

Quote:
Originally Posted by Wliu View Post
You probably want to use FF2_GetBossTeam here (or VSH's equivalent) instead of hardcoding the team.
I could but no. I want the plugin to be able compile on forums.

EDIT: Also boss does not appear on RED team.

Last edited by tRololo312312; 06-01-2015 at 15:06.
tRololo312312 is offline
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: pPlayer->GetOrigin();
Old 06-01-2015 , 20:35   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #34

Quote:
Originally Posted by tRololo312312 View Post
Da fock? This DOES ignore spies. :/

PHP Code:
if(team == && class == TFClass_Medic || !IsFakeClient(i) && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Cloaked) || !IsFakeClient(i) && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Disguised) || team == && TF2_IsPlayerInCondition(iTFCond_Ubercharged) || TF2_IsPlayerInCondition(clientTFCond_Cloaked))
                continue; 
Well they seem to track me pretty fucking well for ignoring me
__________________
Plugins|Profile
Requests closed

I'm a smartass by nature, get used to it
xXDeathreusXx is offline
tRololo312312
Senior Member
Join Date: Apr 2015
Old 06-02-2015 , 18:54   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #35

Quote:
Originally Posted by xXDeathreusXx View Post
Well they seem to track me pretty fucking well for ignoring me
Well they move to your position but aimbot does not detect you. This is because of i dont want those annoying 1v1 long rounds where other people just wait in spectate.
tRololo312312 is offline
Maximilian_
Veteran Member
Join Date: Oct 2014
Old 12-02-2015 , 15:30   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #36

Hey, Trololo

I tested your plugin, this nice, but i have some remarks:
1) Some classes (Engies, Medics, Snipers, Spies) is rushing and dies stupidly
2) Engies don't building
3) Snipers not staying at sniper points
4) Medics wasting ubercharge when boss in over9000 kilometers
5) Spies have to backstab
6) I guess, navigation like "Finding the easy way" is not effective and this looks like this, when i want backstab boss [http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40] *Dead

Well, i know, need players for nice game, but this plugin need some nice fixes, i know, this hard, but please make a nice thing, thanks
Maximilian_ is offline
DreadedGhoul575
Senior Member
Join Date: Apr 2016
Old 04-03-2016 , 11:20   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #37

How do I install? I don't know how to install sourcemod or anything on here, and I like watching bots play against each other.
DreadedGhoul575 is offline
Naydef
Senior Member
Join Date: Dec 2015
Location: Doom Town, Nevada
Old 04-03-2016 , 11:37   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #38

Quote:
Originally Posted by DreadedGhoul575 View Post
How do I install? I don't know how to install sourcemod or anything on here, and I like watching bots play against each other.
Copy the plugin file to "plugins" folder. And don't ask this question in every tf2 plugin thread!
__________________
My plugins:
*None for now*


Steam:
naydef
Naydef is offline
dany777
Member
Join Date: Dec 2014
Location: Spain
Old 05-29-2016 , 10:24   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #39

I was wondering, if you can add a command or something to make the Bots stop saying "Medic" im using this on my TF2Ware server, makes the bots look that funny, but one wont stop saying Medic and that can be a little annoying
dany777 is offline
Send a message via Skype™ to dany777
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: pPlayer->GetOrigin();
Old 05-29-2016 , 11:47   Re: [VSH/FF2] [Plugin] Bots (1.1)
Reply With Quote #40

Quote:
Originally Posted by dany777 View Post
I was wondering, if you can add a command or something to make the Bots stop saying "Medic" im using this on my TF2Ware server, makes the bots look that funny, but one wont stop saying Medic and that can be a little annoying
If you want to use it for that, just go into it and find and remove "FakeClientCommand(voicemenu 0 0)", this is run on a loop with a timer that occurs every second

And honestly, I really have no idea why it's in there to begin with
__________________
Plugins|Profile
Requests closed

I'm a smartass by nature, get used to it

Last edited by xXDeathreusXx; 05-29-2016 at 11:49.
xXDeathreusXx is offline
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:28.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode