Raised This Month: $32 Target: $400
 8% 

bsp overriding mp_free_armor 2


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
sneaK
SourceMod Moderator
Join Date: Feb 2015
Location: USA
Old 08-23-2018 , 20:45   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #11

I've found that both redline and cf_prison have the entity game_player_equip, but in theory that should not touch armor, perhaps this has changed in a recent update.

aim_cf_prison:
Code:
{
"origin" "-190.041 156.005 73"
"weapon_knife" "1"
"weapon_deagle" "1"
"weapon_ak47" "1"
"spawnflags" "2"
"bot_quota" "0"
"classname" "game_player_equip"
"hammerid" "3243"
}
aim_redline:
Code:
{
"origin" "-680.899 1111 81.0676"
"weapon_knife" "1"
"weapon_deagle" "1"
"weapon_ak47" "1"
"classname" "game_player_equip"
"hammerid" "3139"
}
__________________

Last edited by sneaK; 08-23-2018 at 20:46.
sneaK is offline
ghostofmybrain
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 08-23-2018 , 20:52   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #12

I'm concerned it's a more far-reaching problem since I was not able to override the roundtime settings on the workshop maps I posted in post 3(?)
__________________
Boycott ESEA
My servers
ghostofmybrain is offline
8guawong
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2013
Location: BlackMarke7
Old 08-24-2018 , 03:55   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #13

how bout showing us what plugins you have loaded as well

also i find using sm_cvar to get value is more accurate of whats set on the server
__________________

Last edited by 8guawong; 08-24-2018 at 03:59.
8guawong is offline
Neuro Toxin
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: { closing the void; }
Old 08-24-2018 , 05:25   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #14

sm_cvar will set restricted convars
__________________
Neuro Toxin is offline
ghostofmybrain
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 08-24-2018 , 05:50   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by 8guawong View Post
how bout showing us what plugins you have loaded as well

also i find using sm_cvar to get value is more accurate of whats set on the server
As I said in the very first post, I'm not running sourcemod.
__________________
Boycott ESEA
My servers
ghostofmybrain is offline
ghostofmybrain
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 08-24-2018 , 05:53   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by Neuro Toxin View Post
sm_cvar will set restricted convars
Actually, on my aim deathmatch server several months ago, I was not able to override the round time settings of a nap by using sm_cvar. Can you please test if this is working on your end? I posted a workshop map above with a built in round time of 1:00. Can you verify that you are able to use sm_cvar to set a different round time?
__________________
Boycott ESEA
My servers
ghostofmybrain is offline
8guawong
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2013
Location: BlackMarke7
Old 08-24-2018 , 11:46   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #17

Quote:
Originally Posted by Neuro Toxin View Post
sm_cvar will set restricted convars
sm_cvar cvar will show the current value
__________________
8guawong is offline
8guawong
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2013
Location: BlackMarke7
Old 08-24-2018 , 11:48   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #18

Quote:
Originally Posted by ghostofmybrain View Post
As I said in the very first post, I'm not running sourcemod.
lol howd i miss that

then show
gamemode_.cfg (the game mode you are using)
server.cfg
autoexec.cfg
startup line
__________________
8guawong is offline
ghostofmybrain
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 08-24-2018 , 11:49   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #19

That's a waste of time. I've verified that the command is not double written.

Can you test on your end and show it's working fine for you?
__________________
Boycott ESEA
My servers
ghostofmybrain is offline
8guawong
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2013
Location: BlackMarke7
Old 08-24-2018 , 12:31   Re: bsp overriding mp_free_armor 2
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by ghostofmybrain View Post
That's a waste of time. I've verified that the command is not double written.

Can you test on your end and show it's working fine for you?
tested it offline and no armor was given
so its probably map related
__________________
8guawong is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:37.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode