Raised This Month: $101 Target: $400
 25% 

[ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 11-13-2018 , 05:57   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #791

Quote:
Originally Posted by Finn1337 View Post
For "ArkarrAPIKey=" in the config file I am not able to access http://raspberrypimaison.ddns.net/we...bot/GetAPIKey/
To get the key.
Sorry, I forgot to fix once I moved my files.
New URL : http://raspberrypimaison.ddns.net/we...mbot/GetAPIKey
__________________

Last edited by Arkarr; 11-19-2018 at 13:40.
Arkarr is offline
szogun
Senior Member
Join Date: Apr 2016
Old 11-22-2018 , 14:55   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #792

What to write, after uploading and configuring steambot I have full spam with error log

Quote:
[ASteambot_Core.smx] [ASteambot - Core] - socket error 3 (error number 1)
and under firing by vps

Quote:
Error while reading the steam level of own profile. DEBUG: SteamKit2.SteamClient
Recorded steam friends : 0 / 250
Updating sentryfile...
Done!
User Authenticated!
Fetching market's prices...
Steam Bot Logged In Completely!
Error while fetching TF2's market :
Error: ConnectFailure (Connection refused)
Error while fetching CSGO's market :
Error: ConnectFailure (Connection refused)
Error while fetching Dota2's market :
Error: ConnectFailure (Connection refused)
Done !
[mtali044gv] selected as current bot. Command will be executed from this steambot.
HTTP Server disabled for UNIX users. Wait for a fix
szogun is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 11-24-2018 , 12:31   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #793

Quote:
Originally Posted by szogun View Post
What to write, after uploading and configuring steambot I have full spam with error log



and under firing by vps
This error means that ASteambot_Core can't connect to the VPS (Asteambot); it either means that :
1) You misconfigured ASteambot_Core.cfg; maybe the IP is wrong, or the port ?
2) Your firewall or provider have blocked the port you are using for ASteambot.
__________________
Arkarr is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 11-24-2018 , 13:57   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #794

Yeah well... I have no idea what I should do.
Please, stop messaging me if you want to SPAM STEAM !

Nobody loves spam.





I went a bit mental because I'm starting to loose my shit.
__________________
Arkarr is offline
Cruze
Senior Member
Join Date: May 2017
Old 11-24-2018 , 14:07   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #795

Quote:
Originally Posted by arkarr View Post
yeah well... I have no idea what i should do.
Please, stop messaging me if you want to spam steam !

Nobody loves spam.

...

I went a bit mental because i'm starting to loose my shit.
gg
__________________
Github | Steam
Looking to work for some CSGO community!

Last edited by Cruze; 11-24-2018 at 14:08.
Cruze is offline
szogun
Senior Member
Join Date: Apr 2016
Old 11-24-2018 , 20:06   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #796

Quote:
Originally Posted by Arkarr View Post
This error means that ASteambot_Core can't connect to the VPS (Asteambot); it either means that :
1) You misconfigured ASteambot_Core.cfg; maybe the IP is wrong, or the port ?
2) Your firewall or provider have blocked the port you are using for ASteambot.

I managed to run it but in a few minutes I received a similar message

Quote:
[ASteambot_Core.smx] [ASteambot - Core] - socket error 3 (error number 111)
VPS

Quote:
> Error while fetching TF2's market :
Error getting response stream (ReadDone1): ReceiveFailure
Error while fetching CSGO's market :
Error getting response stream (ReadDone1): ReceiveFailure
Error while fetching Dota2's market :
Error getting response stream (ReadDone1): ReceiveFailure
Done !

Last edited by szogun; 11-24-2018 at 20:14.
szogun is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 11-25-2018 , 12:19   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #797

Quote:
Originally Posted by szogun View Post
I managed to run it but in a few minutes I received a similar message

[...]
VPS
The market error fetching isn't important. You might just have not the most up-to-date item prices.

The first one, through, means that you have troubles connection to ASteambot.
Maybe the process (ASteambot.exe) is closed when you leave the terminal ? Are you using screen or tmux ? You should. Because if you are running ASteambot.exe from ssh, once you close the connect, ASteambot.exe die as well.
__________________
Arkarr is offline
szogun
Senior Member
Join Date: Apr 2016
Old 11-25-2018 , 15:57   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #798

Quote:
Originally Posted by Arkarr View Post
The market error fetching isn't important. You might just have not the most up-to-date item prices.

The first one, through, means that you have troubles connection to ASteambot.
Maybe the process (ASteambot.exe) is closed when you leave the terminal ? Are you using screen or tmux ? You should. Because if you are running ASteambot.exe from ssh, once you close the connect, ASteambot.exe die as well.
yes I know, I managed to run the bot
now I have only a problem when sending messages

HTML Code:
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at ASteambot.Networking.HandleMessage.SendChatMessage (ASteambot.Bot bot, ASteambot.Networking.GameServerRequest gsr) [0x00061] in <69cf9e30bd4f4ff18cb1d72fe6d8455c>:0
  at ASteambot.Networking.HandleMessage.Execute (ASteambot.Bot bot, ASteambot.Networking.GameServerRequest gsr) [0x000d4] in <69cf9e30bd4f4ff18cb1d72fe6d8455c>:0
Crashing while executing net code 3 !
Full detail message [MAY CONTAIN SENSITIVE INFOS] :
SRV ID : 2 MDL ID: 1
STEAM_1:1:441712108/https://acego.pl
In addition, if you want to run the bot after the command
mono / path /ASteambot.exe gets errors

Code:
Translation file (steamchattexts.xml) can't be found or is corrupted ! Bot won't respond to user message. Presse a key to continue...
More infos here :
Could not find file "/home/shibby/steamchattexts.xml".
password-1,-1|0&85568392922622691|145.239.236.12|27145|[AceGo.pl] 5vs5 MIRAGE [NOZOWKA]|Skiny|Kosy|Rangi|<EOF>
Sent 28 bytes to client.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bez*tytułu.png
Views:	7
Size:	30.4 KB
ID:	172463  

Last edited by szogun; 11-25-2018 at 16:17.
szogun is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 11-25-2018 , 19:09   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #799

Quote:
Originally Posted by szogun View Post
yes I know, I managed to run the bot
now I have only a problem when sending messages
Thanks for the report!!

Quote:
Originally Posted by szogun View Post
HTML Code:
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at ASteambot.Networking.HandleMessage.SendChatMessage (ASteambot.Bot bot, ASteambot.Networking.GameServerRequest gsr) [0x00061] in <69cf9e30bd4f4ff18cb1d72fe6d8455c>:0
  at ASteambot.Networking.HandleMessage.Execute (ASteambot.Bot bot, ASteambot.Networking.GameServerRequest gsr) [0x000d4] in <69cf9e30bd4f4ff18cb1d72fe6d8455c>:0
Crashing while executing net code 3 !
Full detail message [MAY CONTAIN SENSITIVE INFOS] :
SRV ID : 2 MDL ID: 1
STEAM_1:1:441712108/https://acego.pl
That's weird and should not happen... wich version of ASteambot are you running ?



Quote:
Originally Posted by szogun View Post
In addition, if you want to run the bot after the command
mono / path /ASteambot.exe gets errors

Code:
Translation file (steamchattexts.xml) can't be found or is corrupted ! Bot won't respond to user message. Presse a key to continue...
More infos here :
Could not find file "/home/shibby/steamchattexts.xml".
password-1,-1|0&85568392922622691|145.239.236.12|27145|[AceGo.pl] 5vs5 MIRAGE [NOZOWKA]|Skiny|Kosy|Rangi|<EOF>
Sent 28 bytes to client.
My bad. I'll fix it as soon as possible.
__________________
Arkarr is offline
szogun
Senior Member
Join Date: Apr 2016
Old 11-25-2018 , 19:40   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steambot
Reply With Quote #800

Quote:
Originally Posted by Arkarr View Post
That's weird and should not happen... wich version of ASteambot are you running ?
The version of bot v 6.0 taken from githuba
szogun is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:07.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode