Raised This Month: $128 Target: $400
 32% 

Daemon suddenly stops receiving from servers


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
heavyisgps
Member
Join Date: Aug 2018
Old 10-25-2020 , 14:48   Daemon suddenly stops receiving from servers
Reply With Quote #1

I'm doing some troubleshooting on windows and it seems the daemon just stops receiving or the servers stops sending to it on my local network. I have both linux and windows servers, however the daemon only runs on the windows machine.

I have to restart the tf2 server to get it to work again, unloading and reloading plugins, or turning log off or on doesn't work. So it seems to be some sort of set timer for how long it accepts inputs.

In the daemon window itself it just says - E400: Auto-disconnecting "Heavy Is GPS | Balancemod.tf" <P:1,U:2,W:1:1866507,T:Red> for idling (262 sec) on server (192.168.0.186:27017)

Even though things are still happening on the server.

Anyone knows what this is? I haven't gotten the exact timing down, but once that happens, the server needs to be restarted in order for it to deliver more data
__________________
Creator of the Hi GPS Balance mod for TF2.

www.higps.no
heavyisgps is offline
Krillin
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 10-30-2020 , 18:06   Re: Daemon suddenly stops receiving from servers
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by heavyisgps View Post
I'm doing some troubleshooting on windows and it seems the daemon just stops receiving or the servers stops sending to it on my local network. I have both linux and windows servers, however the daemon only runs on the windows machine.

I have to restart the tf2 server to get it to work again, unloading and reloading plugins, or turning log off or on doesn't work. So it seems to be some sort of set timer for how long it accepts inputs.

In the daemon window itself it just says - E400: Auto-disconnecting "Heavy Is GPS | Balancemod.tf" <P:1,U:2,W:1:1866507,T:Red> for idling (262 sec) on server (192.168.0.186:27017)

Even though things are still happening on the server.

Anyone knows what this is? I haven't gotten the exact timing down, but once that happens, the server needs to be restarted in order for it to deliver more data
Sounds like your game server data is not sending to HLSTATSX Daemon. A few things can be preventing this.

1. HLSTATS Daemon should have a STATIC IP address.
logaddress_add 1.2.3.4:27500 //[be sure your hosted IP address is set correctly.
2. Make sure the hlstats.smx file is in your plugin folder (you may have to compile it locally first)
3. Open the port 27500 in the firewall of your windows box (windows updates sometimes resets our
settings with updates with major releases. This is why windows server is ideal for this).
4. The hlstats.pl is not loading on start up on your windows machine after restarting and you have to
launch it manually.
5. You may have file corruption and may need to unzip the HLSTATS:CE and overwrite your files
except your hlstatsx.conf file.

Also, the daemon run and always sends data to the server and the server reports back. There isn't a timeout function within HLSTATSX.

Quote:
Originally Posted by HLSTATS.PL CONSOLE
2020-10-30 16:58:59: 192.168.1.5:27015 - E020: OK Rcon from "192.168.1.5": "stats"
2020-10-30 16:58:59: 192.168.1.5:27015 - MYSQL: Flushing player updates to database...
2020-10-30 16:58:59: 192.168.1.5:27015 - MYSQL: Flushing player updates to database is complete.
2020-10-30 16:58:59: 192.168.1.5:27015 - E020: OK Rcon from "192.168.1.5": "status"
2020-10-30 16:58:59: 192.168.1.5:27015 - E020: BAD DATA: rcon from "192.168.1.5:60859": command ""
2020-10-30 16:58:59: 192.168.1.5:27015 - E020: OK Rcon from "192.168.1.5": "sv_visiblemaxplayers"
2020-10-30 16:591: - SERVER: Insert new server load timestamp
2020-10-30 16:591: 192.168.1.5:27018 - E020: OK Rcon from "192.168.1.5": "stats"
2020-10-30 16:593: 192.168.1.5:27018 - MYSQL: Flushing player updates to database...
2020-10-30 16:593: 192.168.1.5:27018 - MYSQL: Flushing player updates to database is complete.
2020-10-30 16:593: 192.168.1.5:27018 - E020: OK Rcon from "192.168.1.5": "status"
2020-10-30 16:593: 192.168.1.5:27018 - E020: BAD DATA: rcon from "192.168.1.5:60901": command ""
2020-10-30 16:593: 192.168.1.5:27018 - E020: OK Rcon from "192.168.1.5": "sv_visiblemaxplayers"
2020-10-30 17:011: - HLSTATSX: No data since 120 seconds
2020-10-30 17:03:28: - HLSTATSX: Insert new server trend timestamp
2020-10-30 17:032: - HLSTATSX: No data since 120 seconds
My servers are running on the same machine and I DO NOT use "localhost" or 127.0.0.1 in ANY configuration except the database configuration. But the firewall is mostly overlooked.

Without you giving us any information on what you have done, what you have not done, nor showing us what plugins you are running. The lack of information is not helpful.

The documentation is pretty clear and steps should never be assumed they are working to move on to the next (we made this same mistake years ago and went through the documentation 5 or 6 times to get it working) the firewall was my problem because the data is being sent from outside of the box).

http://hlstatsx.krillinsworld.com

Krillin
__________________
Krillin's World Server(s) Operator


Last edited by Krillin; 10-30-2020 at 18:11. Reason: Fixed "Quote HLSTATS CONSOLE" added URL
Krillin is offline
Send a message via Yahoo to Krillin
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 00:42.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode