Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

Spec Bots Plugin 2017


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 01-26-2019 , 17:46   Re: Spec Bots Plugin 2017
Reply With Quote #31

How about compiling the plugin?
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
NiSoKa
New Member
Join Date: Jun 2019
Old 06-18-2019 , 18:32   The name of specbots doesn't wanna change
Reply With Quote #32

i can't change the specbot's names it stays at xxx
NiSoKa is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 06-18-2019 , 21:29   Re: Spec Bots Plugin 2017
Reply With Quote #33

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
How about compiling the plugin?
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
.egli
Junior Member
Join Date: Jul 2019
Location: Hamburg, Germany
Old 07-16-2019 , 04:59   Re: Spec Bots Plugin 2017
Reply With Quote #34

Where i can find the PMN_BOT_SPEC.sma file?
.egli is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 07-16-2019 , 08:25   Re: Spec Bots Plugin 2017
Reply With Quote #35

Quote:
Originally Posted by .egli View Post
Where i can find the PMN_BOT_SPEC.sma file?
Click on "Get source".
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
Old 07-22-2019, 11:23
DJEarthQuake
This message has been deleted by DJEarthQuake. Reason: nevermind
El Abuelo
New Member
Join Date: Mar 2021
Location: ARGENTINA
Old 08-13-2021 , 20:50   Re: Spec Bots Plugin 2017
Reply With Quote #36

What would be the function of

PHP Code:
cv_KickBots register_cvar("cv_KickBots","16");                 
cv_ConnectBots register_cvar("cv_ConnectBots","16"); 
If I have a 12-slot server, do I set those values ​​to 12, instead of 16?


Thanks a lot
El Abuelo is offline
polimpo4
Member
Join Date: Jan 2017
Old 03-21-2022 , 07:53   Re: Spec Bots Plugin 2017
Reply With Quote #37

Quote:
Originally Posted by El Abuelo View Post
What would be the function of

PHP Code:
cv_KickBots register_cvar("cv_KickBots","16");                 
cv_ConnectBots register_cvar("cv_ConnectBots","16"); 
If I have a 12-slot server, do I set those values ​​to 12, instead of 16?


Thanks a lot
Sorry about the "delayed" answer. I almost got no time to go through all of this at these days.

This plugin was made for a maximum regular server slots. Btw, those cvars, you dont need to mess around, they only shows the maximum bots to kick and connect, if you have less then 32 slots you dont need to be worry about it, it will fill up until reach the maximum.
polimpo4 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:59.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode