Raised This Month: $134 Target: $400
 33% 

Modern warfare 2 Mod v1.3.6b


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
shamaseen
Junior Member
Join Date: Jun 2014
Old 08-22-2014 , 04:47   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #401

[AMXX] [0] cod_mw2_mod.sma::plugin_precache (line 1067)
and this error to
shamaseen is offline
The_UnCrowned_King
New Member
Join Date: Jan 2015
Old 01-09-2015 , 05:30   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #402

*HELP*
I guess I am not able to install the mod properly, and so its not working..
I downloaded the .rar file and Extracted it to HLDS/cstrike folder
And then downloaded the cod_mw2_mod.amxx and added it to my plugins and wrote it down in plugins.ini.. but it did'nt work, so I downloaded .sma file, added it to scripting and dragged it to compiler, so that I can compile it, It successfully but it didn't work.
How I concluded that its not installed properly : Whenever I enter the server, there are no COD option displayed like Class,etc ...
Plz Help!
The_UnCrowned_King is offline
Kz1.0
Senior Member
Join Date: Jan 2013
Location: Vietnam
Old 01-12-2015 , 21:57   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #403

resource link is dead..
Kz1.0 is offline
_Shogun_
Junior Member
Join Date: Apr 2012
Location: Argentina
Old 12-03-2015 , 18:17   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #404

this is the correct spanish translation

http://www.mediafire.com/view/f3rht1...vo/cod_mw2.txt

also, the resource link works fine
_Shogun_ is offline
tryout101
Member
Join Date: Mar 2009
Old 06-15-2016 , 07:35   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #405

I have been successful at getting this mod to run properly without getting any errors in the logs directory. This means orpheu 2.6.3 with the modified infinite round plugin 2.1.3.

In-game everything runs properly, but for the exception of the sentry gun. It shoots blanks. It targets enemies and shoots them based on sound emitting, but doesn't hurt them.

Does anyone have a solution to this?

I try looking at source code to see if I can find anything.
tryout101 is offline
tryout101
Member
Join Date: Mar 2009
Old 06-16-2016 , 06:47   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #406

I need help seriously. Its driving me crazy. I can't make the sentry part of the plugin work. It shoots blank. It doesn't damage or hurt anyone.

I did lots of searching, I changed one bit over another but I cant make it work or understand what to do.

*EDIT* : After much trial and error and learning.

I fiddled alot with the part of the source code that handles damage, by using fakedamage(). I have come to realize the problem occurs because it isn't picking up the player entities. Therefore by the "if" check it wont pass to fake the damage.

That function is suppose to pickup the sentrybullet entity and player entity. But the darn problem it only picks up the interaction of [sentry] entity and [sentrybullet] entity.
PHP Code:
// It uses pfn_touch(ptr, ptd), ptr grabs the sentrybullet class entity, as the player ptd creates it.
// But soon the build sentry code goes into effect and creates 2 other entities, [sentrybase] and [sentry].
// Somehow the [sentry] entity and [sentrybullet] entity are the only ones that get picked up by the pfn_touch() function. 
*EDIT* : Solved the bug completely. Heck Yeah ! Check below for fix and download.

It was due to [sentrybullet] and [sentry] touching eachother in origin coordinates so the functions picked them up only, instead of player. Took me newbie two damn days of full time hours to figure it out. A Pro could have figured it out in 5 mins. Just changed entity_origin from 20-25. My alternate solution is also below this post.


PHP Code:
sentry_fire(iEntFloat:entity_origin[3], Float:target_origin[3]){
    static 
bltFloat:speed 2500.0
    target_origin
[2] += 35.0    // changed from -10 to +35, distance around the sentry where no-one gets hit, + for lower blindspot, - for higher blondspot
    
entity_origin[2] += 25.0    // changed from 20-25, origin of the bullet entity to be 24 and higher because if it touches sentry entity it will fail to hit. 
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (cod_mw2_mod.sma - 71 views - 189.6 KB)

Last edited by tryout101; 06-24-2016 at 11:03. Reason: Additonal Info
tryout101 is offline
tryout101
Member
Join Date: Mar 2009
Old 06-17-2016 , 00:24   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #407

I just solved it ! It might not be the best way of doing it, but Thank god it works atleast.

Please, if anyone got a better way of doing it, please do post below. I will continue to look into it.

PHP Code:
        if (is_valid_ent(ptd))
        {
            
// Set PTD Classname to player, because it is set to sentry instead of player, which is breaking the fakedamage  part of the code //
            
SET_classname(ptd"player")
            
// End Here -----------------------------------
            
            
if (equal(trg"player"))
            {
                
// ptr is still sentrybullet and should be and owner is specific player.
                
new attacker GET_owner(ptr)
                if (!
is_user_connected(attacker)) return PLUGIN_CONTINUE
                
new ent has_sentry[attacker]
                
                
// Additonal Code needs to be added here : Get players ids and only set opposing team to be shot at.)
                
                
new players[32], pnumvictim
                get_players
(playerspnum"ah")
                for (new 
0pnumi++)
                {
                    
victim players[i]
                }
                
//victim = pnum   // It kills all the enemies as soon as the sentry spots one whether the rest are in range or not, because pnum probably holds all their ids.
                //client_print(0, print_chat, "------Test 1 VictimsID - %d ---------", victim);
                
                // End Here 

Last edited by tryout101; 06-17-2016 at 04:15.
tryout101 is offline
amnezia
Member
Join Date: Jul 2014
Old 02-17-2017 , 11:10   Re: Modern warfare 2 Mod v1.3.6b
Reply With Quote #408

i want to delete the players level data from my server cs 1.6

im running a cod mw2 server please help?
amnezia is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:02.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode