Raised This Month: $168 Target: $400
 42% 

Bug


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
ktrain
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 05-16-2005 , 09:15   Bug
Reply With Quote #1

ok running HL2MP, mp_teamplay 1, enabling Source MM(no plugins) screws up the teamplay, forcing everyone to be on team unassigned as if it were just deathmatch instead of team deathmatch

side effect of this is Mani freaking out, shoot anyone and get slain or kicked for tk/team wound

ty for your time

oh yeah

windows server 2003 standard
p4 3.2 HT
1 Gig
running the dedicated stand alone latest version may 13
ktrain is offline
Send a message via MSN to ktrain
BigBaller
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Everett, WA
Old 05-16-2005 , 15:22  
Reply With Quote #2

From what it sounds like, your running another server plugin along with SourceMM and that is conflicting with each other.

Have you tried disabling all server plugins (ones that run on SourceMM and ones that dont) but SourceMM and get the same problem?
BigBaller is offline
ichthys
Veteran Member
Join Date: Dec 2004
Location: []*[]
Old 05-16-2005 , 15:27  
Reply With Quote #3

I've run sourcemm (0 plugins). along with mani, nemod and eventscripts. Latest versions. On windows xp without any problems.

edit: css sever. Guess that the big diff. sorry.
__________________
ichthys is offline
ktrain
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 05-17-2005 , 08:39  
Reply With Quote #4

tried it without mani as well, same thing, no other plugins running

ichthys, read my post carefully, reproduce the setup EXACTLY, and you WILL have this issue
ktrain is offline
Send a message via MSN to ktrain
devicenull
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: CT
Old 05-17-2005 , 22:55  
Reply With Quote #5

This is apparently a hl2dm bug. Try this:
mp_teamplay 1 on the server

then connect, and type mp_teamplay in your console. Its still 0. Tried this with and without mm:s, the server is not sending this cvar to the client.
__________________
Various bits of semi-useful code in a bunch of languages: http://code.devicenull.org/
devicenull is offline
kingpin
Veteran Member
Join Date: Apr 2004
Location: kpsforum.com
Old 05-18-2005 , 08:45  
Reply With Quote #6

well it takes a map change for this to even take effect so that cvar is definitely a bit bugged.
__________________
kingpin is offline
Send a message via ICQ to kingpin Send a message via AIM to kingpin Send a message via MSN to kingpin Send a message via Yahoo to kingpin Send a message via Skype™ to kingpin
ktrain
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 05-18-2005 , 09:28  
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by devicenull
This is apparently a hl2dm bug. Try this:
mp_teamplay 1 on the server

then connect, and type mp_teamplay in your console. Its still 0. Tried this with and without mm:s, the server is not sending this cvar to the client.
i have no trouble whatsoever with the mp_teamplay cvar, never have, WITHOUT sourcemm enabled

WITH sourcemm, i get the above results

no noob here guys, try it, somethings not right
ktrain is offline
Send a message via MSN to ktrain
ktrain
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 05-18-2005 , 09:28  
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by kingpin
well it takes a map change for this to even take effect so that cvar is definitely a bit bugged.
hmmm, lemme check something
ktrain is offline
Send a message via MSN to ktrain
devicenull
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: CT
Old 05-18-2005 , 15:13  
Reply With Quote #9

I had teamplay set before I even loaded a map.
__________________
Various bits of semi-useful code in a bunch of languages: http://code.devicenull.org/
devicenull is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:45.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode