Raised This Month: $168 Target: $400
 42% 

Problem installing on Black Mesa: Source


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Herover
New Member
Join Date: Apr 2013
Old 03-29-2016 , 08:53   Problem installing on Black Mesa: Source
Reply With Quote #1

Hi,
I'm having troubles getting metamod running on Black Mesa: Source. Neither meta or sm commands are found after starting the server, and the file bms/addons/metamod/bin/metamod-fatal.log shows the following error:
Code:
L 03/29/2016 - 14:42:04: Detected engine 11 but could not load: bms/addons/metamod/bin/metamod.2.csgo.so: undefined symbol: CommandLine
(Full path removed in this post)
I've tried to change the default metamod.vdf file to start with "../bms/" but that only changes the error to
Code:
L 03/29/2016 - 14:42:04: Detected engine 11 but could not load: bms/../bms/addons/metamod/bin/metamod.2.csgo.so: undefined symbol: CommandLine
Herover is offline
Alienmario
Senior Member
Join Date: Aug 2013
Old 03-29-2016 , 10:29   Re: Problem installing on Black Mesa: Source
Reply With Quote #2

Apparently, only the 1.10.7 version is working. Same thing happened to me.
https://www.metamodsource.net/snapshots
Alienmario is offline
Herover
New Member
Join Date: Apr 2013
Old 03-30-2016 , 04:58   Re: Problem installing on Black Mesa: Source
Reply With Quote #3

Ah, thanks! Seems like I downloaded 1.10.6 on my first try instead for some reason... Also seems like only sourcemod-dev (1. works and with missing plugins, but at least the base is working
Herover is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:11.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode