Raised This Month: $183 Target: $400
 45% 

[The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
zhcp211
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Old 11-02-2020 , 09:10   [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #1

Oh Hey Guys~~~
i have dod server with sturmbot
sometimes my server command is out of control
when I am playing,and than press all key
it will call radio ,drop weapon or prone.....
can't play normally. i test disable amxmodx, but still the same...
zhcp211 is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 11-02-2020 , 22:37   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #2

Maybe you need to delete your server and start over because I've never seen any issue like this. Make sure that you download it directly via SteamCMD and don't do any modifications to it and test it. Then only install AMX Mod X and test it again.

I've never used Sturmbot so I can't be sure that that isn't causing the issue but you can find out by not installing and instead installing only AMX Mod X to see if there are any issues. Basically, after each small change, make sure to test it.
__________________

Last edited by fysiks; 11-02-2020 at 22:38.
fysiks is offline
zhcp211
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Old 11-03-2020 , 02:58   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
Maybe you need to delete your server and start over because I've never seen any issue like this. Make sure that you download it directly via SteamCMD and don't do any modifications to it and test it. Then only install AMX Mod X and test it again.

I've never used Sturmbot so I can't be sure that that isn't causing the issue but you can find out by not installing and instead installing only AMX Mod X to see if there are any issues. Basically, after each small change, make sure to test it.


my server got from steamcmd and than the server is 8684 amxmodx is 1.82 sturmbot 1.9
the amxmodx testing has been disabled
but still the same
zhcp211 is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 11-03-2020 , 11:50   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #4

So which step cause the issue?
__________________
fysiks is offline
zhcp211
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Old 11-04-2020 , 09:03   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
So which step cause the issue?
i dnt know. because i am playing sturmbot on a clean dod, and it is Lan Server. still the same
the lan server no any mod.just with sturmbot
zhcp211 is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 11-05-2020 , 00:30   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #6

Did you test to see if it happens after each step?
  1. Clean install via SteamCMD.
  2. Install AMX Mod X.
  3. Install Sturmbot

You need to tell us which step causes the issue: 1, 2, or 3.
__________________

Last edited by fysiks; 11-05-2020 at 00:32.
fysiks is offline
arnalll
Member
Join Date: Nov 2015
Location: France
Old 11-05-2020 , 12:03   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #7

hmm! i may be wrong but for me the issue comes from the client.

Try just to reinstall dod via steam.

or at least delete config.cfg
arnalll is offline
zhcp211
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Old 11-05-2020 , 15:26   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
Did you test to see if it happens after each step?
  1. Clean install via SteamCMD.
  2. Install AMX Mod X.
  3. Install Sturmbot

You need to tell us which step causes the issue: 1, 2, or 3.
i tested my client dod with sturmbot on single pleyer~~~
zhcp211 is offline
zhcp211
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Old 11-05-2020 , 15:28   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by arnalll View Post
hmm! i may be wrong but for me the issue comes from the client.

Try just to reinstall dod via steam.

or at least delete config.cfg
yep~~ i tested!!! and than my dod is new installation
zhcp211 is offline
zhcp211
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Old 11-05-2020 , 15:32   Re: [The DoD1.3 ProBlem] Somebody Help
Reply With Quote #10

when the situation happens, all players on the server(NOT BOT) the same kind of command confusion
ex; when guys got prone command, all players prone together
zhcp211 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:18.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode