Raised This Month: $40 Target: $400
 10% 

Is my server listed on the master server?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Maxximou5
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2013
Old 12-27-2014 , 05:26   Re: Is my server listed on the master server?
Reply With Quote #41

It would be:
Code:
http://api.steampowered.com/ISteamApps/GetServersAtAddress/v0001?addr=108.61.227.92:27015&format=json
http://api.steampowered.com/ISteamApps/GetServersAtAddress/v0001?addr=108.61.227.92:27015&format=xml
__________________

Last edited by Maxximou5; 12-27-2014 at 05:27.
Maxximou5 is offline
faustoFF
Junior Member
Join Date: Feb 2014
Old 12-27-2014 , 10:13   Re: Is my server listed on the master server?
Reply With Quote #42

Quote:
Originally Posted by JuanPabloOlivosCordova View Post
I wrote


http://api.steampowered.com/ISteamApps/GetServersAtAddress/v0001?addr=<108.61.227.92:27015>&format=json

then I treied

http://api.steampowered.com/ISteamApps/GetServersAtAddress/v0001?addr=<108.61.227.92:27015>&format=xml
Dont use < and > symbols.

Just like that:

Code:
http://api.steampowered.com/ISteamApps/GetServersAtAddress/v0001?addr=108.61.227.92:27015&format=json

Last edited by faustoFF; 12-27-2014 at 10:14.
faustoFF is offline
YamiKaitou
Has a lovely bunch of coconuts
Join Date: Apr 2006
Location: Texas
Old 12-27-2014 , 11:58   Re: Is my server listed on the master server?
Reply With Quote #43

You don't even need to include the port, the IP is all that is required
__________________
ProjectYami Laboratories

I do not browse the forums regularly anymore. If you need me for anything (intervening in a thread, asking questions or anything else), then PM me (be descriptive in your PM, message containing only a link to a thread will be ignored).
YamiKaitou is offline
JuanPabloOlivosCordova
Senior Member
Join Date: Aug 2013
Old 12-27-2014 , 19:11   Re: Is my server listed on the master server?
Reply With Quote #44

{
"response": {
"success": true,
"servers": [
{
"addr": "108.61.227.92:27015",
"gmsindex": 65534,
"appid": 10,
"gamedir": "cstrike",
"region": -1,
"secure": true,
"lan": false,
"gameport": 27015,
"specport": 0

I gues that means shows up in server list

all the other things, I dno
JuanPabloOlivosCordova is offline
steave2
New Member
Join Date: Feb 2015
Old 02-16-2015 , 21:32   Re: Is my server listed on the master server?
Reply With Quote #45

carts

Last edited by steave2; 02-16-2015 at 21:32.
steave2 is offline
Cotaks
New Member
Join Date: Mar 2015
Old 03-12-2015 , 13:34   Re: Is my server listed on the master server?
Reply With Quote #46

Got a wierd problem.

I am hosting from my home.
i can join server.
I can invite friends to server.

server status:
{
"response": {
"success": true,
"servers": [
{
"addr": "82.74.135.239:27016",
"gmsindex": 65534,
"appid": 730,
"gamedir": "csgo",
"region": 3,
"secure": true,
"lan": false,
"gameport": 27016,
"specport": 0
}
]

}
}


I sometimes can't connect to server.
I almost never find my server in the community list, even if i use tags it wont find it (around 5000 servers a refresh)

How can i get it to always show in list when i start the server?

Even my friends can't find my server. pretty strange because if i send them an invite they can join without an problem.

Even now server up for about 2 hours, still can't find it, but i can join it without any problems.
Cotaks is offline
RedAlerT
Junior Member
Join Date: May 2010
Old 10-28-2018 , 04:52   Re: Is my server listed on the master server?
Reply With Quote #47

I have a weird issue:

Server shows up in Asia region when I set sv_region = 4 but doesn't up in world with sv_region 255

Any idea?
RedAlerT is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:06.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode