Raised This Month: $535 Target: $400
 133% 

[IDA/DHooks]How to get vtable offsets


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
client21
Senior Member
Join Date: Apr 2013
Old 01-08-2018 , 18:42   Re: [IDA/DHooks]How to get vtable offsets
Reply With Quote #51

Quote:
Originally Posted by Dr!fter View Post
// int CCSGameRules::GoToIntermission(void)
Why int? Error?

In cstrike/cs_gamerules.cpp:

PHP Code:
void CCSGameRules::GoToIntermissionvoid )
{
    
Msg"Going to intermission...\n" );

    ...

It's void, not int. Or i do not understand something.
client21 is offline
Ejziponken
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2008
Old 12-08-2018 , 20:53   Re: [IDA/DHooks]How to get vtable offsets
Reply With Quote #52

I used this guide. Trying to find out offsets for DM. Like EntSelectSpawnPoint. But I cant find anything. I cant even find "GoToIntermission" that you used as an example.

Using the server.so for CSGO from /csgo/bin

These are the offsets I need to update:
https://pastebin.com/7DGJw0vF
Ejziponken is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 12-08-2018 , 22:30   Re: [IDA/DHooks]How to get vtable offsets
Reply With Quote #53

Quote:
Originally Posted by Ejziponken View Post
Using the server.so for CSGO from /csgo/bin
CS:GO doesn't have symbols, so it is a rather different beast.
__________________
asherkin is offline
Ejziponken
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2008
Old 12-08-2018 , 22:34   Re: [IDA/DHooks]How to get vtable offsets
Reply With Quote #54

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
CS:GO doesn't have symbols, so it is a rather different beast.
Hm okay, so how do people find the correct values? Can you help me? If you dont have time to teach, maybe you could find them for me?


NVM, someone else told me.

Last edited by Ejziponken; 12-09-2018 at 01:14.
Ejziponken is offline
Papero
Veteran Member
Join Date: Aug 2016
Location: Italy
Old 12-09-2018 , 10:07   Re: [IDA/DHooks]How to get vtable offsets
Reply With Quote #55

Quote:
Originally Posted by Ejziponken View Post
Hm okay, so how do people find the correct values? Can you help me? If you dont have time to teach, maybe you could find them for me?


NVM, someone else told me.
Do you mind posting how did you find the solution?
__________________
My Plugins
SPCode


Steam: hexer504
Telegram: Hexah
Discord: Hexah#6903

If you like my work you can donate here!

Last edited by Papero; 12-09-2018 at 10:07.
Papero is offline
El Diablo War3Evo
Veteran Member
Join Date: Jun 2013
Old 02-04-2023 , 21:50   Re: [IDA/DHooks]How to get vtable offsets
Reply With Quote #56

DEBIAN 11 AND IDA

I want to highlight and add for anyone trying to get IDA Free to work on Debian 11... and you get this error:

Code:
Warning: Ignoring XDG_SESSION_TYPE=wayland on Gnome. Use QT_QPA_PLATFORM=wayland to run on Wayland anyway.
qt.qpa.plugin: Could not load the Qt platform plugin "xcb" in "" even though it was found.
This application failed to start because no Qt platform plugin could be initialized. Reinstalling the application may fix this problem.

Available platform plugins are: eglfs, linuxfb, minimal, minimalegl, offscreen, vnc, xcb.

Aborted
It took me quite a long time to hunt down this information. RESPECT!

just do install this library:
Code:
sudo apt-get install libxcb-xinerama0

FOR DEBIAN 11 XFCE

Code:
sudo apt-get install libxcb-*
sudo apt-get install libxkbcommon-x11-0
in Debian 11 XFCE I tried sudo apt-get install libxcb-xinerama0 but it didn't solve the issue... so the other two I added did.
__________________

Last edited by El Diablo War3Evo; Yesterday at 00:12.
El Diablo War3Evo is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode