Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

Can Not get FFA working 84a


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
quint
Member
Join Date: Jan 2005
Old 02-05-2006 , 13:35   Can Not get FFA working 84a
Reply With Quote #1

Can anyone help ?

FOr some reason i cant get FFA to work, mp_friendlyfire is 0 .. has anyone else got this working ok with Mani J

my relevant cvars are.

cssdm
Code:
[settings]
menus = ps
spawnmode = 1
autoitems = ahg
grenades = fhs
;Spawn protection time (in seconds)
protection = 2
protcolor_red = 0
protcolor_green = 255
protcolor_blue = 0
protcolor_alpha = 20

;DO NOT SET mp_friendlyfire to 1 - FFA WILL NOT WORK!
free_for_all = 1
server cfg
Code:
mp_tkpunish 0
mp_friendlyfire 0
mani
Code:
mani_tk_protection 0            // Enable TK Protection 1 = on, 0 = off
mani_tk_forgive 0                       // Enable TK Punishment menu 1 = on, 0 = off
mani_tk_spawn_time 0            // Time allowed after freezetime where spawn protection is enabled
If i turn mp_friendlyfire on then it appears to work, but would this then cause the issue
of players being harder to kill on your own side?

Thanks for any help, driving me nuts at the moment.
quint is offline
quint
Member
Join Date: Jan 2005
Old 02-11-2006 , 13:53  
Reply With Quote #2

no one then i guess
quint is offline
BAILOPAN
Join Date: Jan 2004
Old 02-13-2006 , 08:54  
Reply With Quote #3

try typing cssdm_ffa_on manually.
__________________
egg
BAILOPAN is offline
TSCDan
Senior Member
Join Date: Jan 2005
Location: NY, USA
Old 02-13-2006 , 12:04  
Reply With Quote #4

Or try disabling mani, even though some TK settings may not be on, it still may be causing issues. Take out all possibilities to find out who the culprit is
TSCDan is offline
Send a message via AIM to TSCDan Send a message via MSN to TSCDan Send a message via Yahoo to TSCDan
quint
Member
Join Date: Jan 2005
Old 02-18-2006 , 06:21  
Reply With Quote #5

cheers gents, will give it a go
quint is offline
~=STS=~AnGeL
New Member
Join Date: Mar 2006
Old 03-08-2006 , 19:12  
Reply With Quote #6

Same here,



Server is on Linux


Cant get it working


I'm really looking forward to see it working well.



Any news?
~=STS=~AnGeL is offline
Send a message via ICQ to ~=STS=~AnGeL
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:36.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode