Raised This Month: $18 Target: $400
 4% 

[TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
CapITanJAC
Member
Join Date: Aug 2012
Location: U.S.A
Old 03-12-2014 , 15:16   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #561

Quote:
Originally Posted by KniL View Post
Hi,
I want to make that only the BLU team get a robot model by default when they join.
It's that possible?
This plugin is HERE and it also has other commands, like resize you can always can change it on overrides. sm_small and sm_giant.
__________________

Last edited by CapITanJAC; 03-12-2014 at 15:17.
CapITanJAC is offline
MasterOfTheXP
Veteran Member
Join Date: Aug 2011
Location: Cloudbank
Old 03-12-2014 , 17:06   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #562

Deleting/blanking out posts is naughty. in case anyone else has the same problem:
Quote:
Originally Posted by DAMNmoman
Sorry guys, i'm going to set a group of people who can use bethesentrybuster but i got some problems.
I've set "sm_buster" "o" in my admin_overrides.cfg but the people with flag "o" still can't use the command "sm_buster".

Can anyone help me?
The only overrides for Be the Sentry Buster are bethebuster and bethebuster_admin. Trying to override it with anything else will pretty much break it.
__________________
Plugins / My Steam / TF2 Sandbox (plugin beta testing!)
MasterOfTheXP is offline
totoraven
Member
Join Date: May 2013
Location: The Universe
Old 03-13-2014 , 21:11   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #563

Could not load plugin betherobotsentrybuster.smx could not find file "betherobot"

Well I already installed the be the robot plugin so whats wrong with my buster plugin?
__________________
This was taken on 2011
totoraven is offline
MasterOfTheXP
Veteran Member
Join Date: Aug 2011
Location: Cloudbank
Old 03-13-2014 , 21:38   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #564

Have you loaded the base plugin...?
__________________
Plugins / My Steam / TF2 Sandbox (plugin beta testing!)
MasterOfTheXP is offline
totoraven
Member
Join Date: May 2013
Location: The Universe
Old 03-15-2014 , 04:01   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #565

Quote:
Originally Posted by MasterOfTheXP View Post
Have you loaded the base plugin...?
Yes
__________________
This was taken on 2011
totoraven is offline
MasterOfTheXP
Veteran Member
Join Date: Aug 2011
Location: Cloudbank
Old 03-15-2014 , 05:09   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #566

Have you renamed the base plugin to something other than "betherobot.smx"? I'm pretty sure that was the cause the last time someone had an issue like that...
__________________
Plugins / My Steam / TF2 Sandbox (plugin beta testing!)
MasterOfTheXP is offline
totoraven
Member
Join Date: May 2013
Location: The Universe
Old 03-15-2014 , 06:11   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #567

Quote:
Originally Posted by MasterOfTheXP View Post
Have you renamed the base plugin to something other than "betherobot.smx"? I'm pretty sure that was the cause the last time someone had an issue like that...
It doesn't work
That's strange because this always have worked except for today

I already tried to rename and it doesn't work since its still looking for betherobot.smx

I also tried redownloading and reloading the 2 plugins and still no luck.

!robot command still works however.
__________________
This was taken on 2011
totoraven is offline
11530
Veteran Member
Join Date: Sep 2011
Location: Underworld
Old 03-15-2014 , 10:20   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #568

Quote:
Originally Posted by totoraven View Post
I already tried to rename and it doesn't work since its still looking for betherobot.smx
Did you rename it back to betherobot.smx.smx with extensions hidden (so you wouldn't have seen the last .smx part)?
__________________
11530 is offline
totoraven
Member
Join Date: May 2013
Location: The Universe
Old 03-15-2014 , 20:43   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #569

Quote:
Originally Posted by 11530 View Post
Did you rename it back to betherobot.smx.smx with extensions hidden (so you wouldn't have seen the last .smx part)?
This worked. Thanks!
__________________
This was taken on 2011
totoraven is offline
Marverlous
Senior Member
Join Date: May 2013
Old 03-16-2014 , 15:39   Re: [TF2] Be the Robot (1.3, December 22 2012)
Reply With Quote #570

Can you make a config file so we can enter the new of the cosmetic items so that they wont show up on robots? Because wearables are really glitchy.
__________________
Marverlous is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 15:10.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode