Raised This Month: $95 Target: $400
 23% 

FuncommandsX


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
VintageEpicFail
Senior Member
Join Date: Feb 2012
Location: Straya
Old 10-03-2014 , 21:57   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #481

Does anyone know how to make the sm_colorme command work though?
sm_selfcolorize is set to 1, I overrode sm_colorme to the donor flag but me (with z flag), the donors and nobody else has access.
VintageEpicFail is offline
Acedia
Junior Member
Join Date: May 2014
Old 10-21-2014 , 20:52   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #482

Does anybody have this working for cs go?
Acedia is offline
Spazman0
Member
Join Date: Jul 2008
Old 10-29-2014 , 20:38   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #483

Hi guys,

I know it's been forever since there's been an update here, but I'm going to take a look at the CS:GO compatibility when I get some spare time - probably some time in the next few weeks, I will need to accquire a copy of the trunk from Arg! and then I'll have to configure my CS:GO with sourcemod etc, but after that I'll have a look into what exactly is causing this issue.

Sorry for the inconvenience for anyone who was wanting to use this on CS:GO.
Spazman0 is offline
VintageEpicFail
Senior Member
Join Date: Feb 2012
Location: Straya
Old 10-30-2014 , 01:47   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #484

Quote:
Originally Posted by Spazman0 View Post
Hi guys,

I know it's been forever since there's been an update here, but I'm going to take a look at the CS:GO compatibility when I get some spare time - probably some time in the next few weeks, I will need to accquire a copy of the trunk from Arg! and then I'll have to configure my CS:GO with sourcemod etc, but after that I'll have a look into what exactly is causing this issue.

Sorry for the inconvenience for anyone who was wanting to use this on CS:GO.
Thanks, do you know how to fix the tf2 sm_colorme command not working?

sm_selfcolorize 1 is set in the server.cfg and nobody with the flag can use it
VintageEpicFail is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 10-30-2014 , 02:16   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #485

you are using it as a console command not a sourcemod command right?

from (distant) memory you can use it in chat by doing

/colorme <color>
__________________
Arg! is offline
VintageEpicFail
Senior Member
Join Date: Feb 2012
Location: Straya
Old 10-30-2014 , 06:14   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #486

Quote:
Originally Posted by Arg! View Post
you are using it as a console command not a sourcemod command right?

from (distant) memory you can use it in chat by doing

/colorme <color>
Both console and chat commands don't work

I should've been clearer, it says that you don't have access to this command, although all of the right flags are working
VintageEpicFail is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 10-30-2014 , 21:56   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #487

So to be conicise - make sure that sm_selfcolorize is 1 when actually in game (eg its not getting unset somewhere) and i also dont know that you can use the override for a console command so try taking out the override and see if it starts working.
__________________
Arg! is offline
Spazman0
Member
Join Date: Jul 2008
Old 10-30-2014 , 23:11   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #488

Quote:
Originally Posted by Arg! View Post
So to be conicise - make sure that sm_selfcolorize is 1 when actually in game (eg its not getting unset somewhere) and i also dont know that you can use the override for a console command so try taking out the override and see if it starts working.
I believe as of Sourcemod 1.5 you can override a console command, so it might be a simple matter of recompiling. I'll have a test of it when I do my updates.

Also I may just switch it to an Admin command with no permissions required, making it a little clearer that people will need to override it to restrict access.

Last edited by Spazman0; 10-30-2014 at 23:12.
Spazman0 is offline
Spazman0
Member
Join Date: Jul 2008
Old 11-03-2014 , 05:48   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #489

Alright guys, I've got a beta version for CS:GO up and running - nothing much changed here but should support CS:GO now! I've also changed colors.inc to be morecolors.inc so if you want to compile yourself you'll need that instead now.

Please report any bugs you get!

Version 2.3.0.1
-Compiled with Sourcemod 1.6.2
-Fixed messages for CS:GO - plugin should now work for CS:GO
-Fixed a bug in rgba.sp - Thanks FlaminSarge!
-Made sm_colorme an admin command with no flags - should now be overrideable correctly.
-Please note due to the way the CS:GO engine works the sm_invis and sm_alpha commands do not work in CS:GO.
-Update colors.inc to morecolors.inc - currently doesn't do anything different though!
Attached Files
File Type: zip funcommandsX_2.3.0.1.zip (63.3 KB, 143 views)

Last edited by Spazman0; 11-03-2014 at 06:58.
Spazman0 is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 12-05-2014 , 07:30   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #490

Its been a month since the testing version has been released and we've had no feedback from any users.
Since no news is good news, that means it must be working!

Ive published Spazman0's changes into release, please see the first post for details.
__________________
Arg! is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode