Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

TF2 Class limit


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Screaming_Alpha
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2010
Old 06-28-2012 , 19:25   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #371

Since the pyro update, this plugin no longer works for me. Anyone else having any luck ?
Screaming_Alpha is offline
jameless
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Old 06-28-2012 , 19:34   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #372

It appears to be running fine for us. Are you getting any errors?
jameless is offline
Screaming_Alpha
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2010
Old 06-28-2012 , 19:44   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #373

Nope, no errors, just doesn't load. Maxclass.smx is in the plugins folder as it always has been. But after the server loads and you do not see it when you do a "sm plugins list" in the server.
Screaming_Alpha is offline
jameless
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Old 06-28-2012 , 19:47   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #374

Interesting...and if you run an sm plugins load MaxClass.smx, what does it say?
jameless is offline
Screaming_Alpha
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2010
Old 06-28-2012 , 19:54   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #375

It says plugin maxclass successfully loaded. But after a map restart, it's not loaded again. Very odd.
Screaming_Alpha is offline
jameless
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Old 06-28-2012 , 19:55   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #376

I know it's called TF2 Class limit as the title, and the file is called MaxClass, but the name in the list is "TF Max Players" You don't see that in the list at all?
jameless is offline
Screaming_Alpha
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2010
Old 06-28-2012 , 20:02   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #377

Wow, I feel stupid, I was looking at the "sm plugins list" through RCON and was only seeing the first page 53 of 61 plugins.
I am very sorry for your trouble. LOL Now it's loaded 3 times. Didn't know that was even possible.
Screaming_Alpha is offline
jameless
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Old 06-28-2012 , 20:04   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #378

It was no trouble at all. Glad to hear it's working for you. I didn't think it was possible to load it 3 times either. lol
jameless is offline
Screaming_Alpha
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2010
Old 06-28-2012 , 20:07   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #379

Thanks, I've been spending so much time in the last 24 hours trying to fix broken stuff, I think I need a break. LOL
Screaming_Alpha is offline
modernstudboy
Junior Member
Join Date: Feb 2011
Old 07-05-2012 , 06:02   Re: TF2 Class limit
Reply With Quote #380

Where is the maxclass.txt....cant find it for download..
modernstudboy is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 20:23.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode