Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

[TF2] Class Notifier


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Antithasys
Moderator
Join Date: Apr 2008
Old 08-07-2011 , 17:05   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #11

I will look at it. I really thought that this plugin was a great idea.
__________________
[my plugins]

When you think about asking a question... consider what have you tried?
Antithasys is offline
Extreme_One
Veteran Member
Join Date: Nov 2006
Old 08-08-2011 , 07:08   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #12

Quote:
Originally Posted by Antithasys View Post
I will look at it. I really thought that this plugin was a great idea.
Cool, I hope you come up with a working version.

I think this is a great idea, far better than enforcing class limits IMO.
__________________
Extreme_One is offline
Antithasys
Moderator
Join Date: Apr 2008
Old 08-08-2011 , 13:02   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #13

Try this one. I do not like the coding as there is no que for the messages sent to the players, but I think I ironed out the logic. If you would test for me I would appreciate it. I do not have a good server to test it on.
Attached Files
File Type: sp Get Plugin or Get Source (simple-classnotifier.sp - 197 views - 20.2 KB)
__________________
[my plugins]

When you think about asking a question... consider what have you tried?
Antithasys is offline
Extreme_One
Veteran Member
Join Date: Nov 2006
Old 08-08-2011 , 17:56   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #14

Quote:
Originally Posted by Antithasys View Post
Try this one. I do not like the coding as there is no que for the messages sent to the players, but I think I ironed out the logic. If you would test for me I would appreciate it. I do not have a good server to test it on.
Tested, seemed to work fine. Thank you.

Hint text was less successful because it seems to disappear when you spawn sometimes. Using say text it was fine.

If I wanted to recompile to make the messages more useful and readable how would I go about this?

[CLASSES] Your team has too few Medics with 0. Please consider changing class.

[CLASSES] Your team has too many Snipers with 5. Please consider changing class.
__________________
Extreme_One is offline
Antithasys
Moderator
Join Date: Apr 2008
Old 08-08-2011 , 18:36   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #15

Just edit the source and recompile. There is no translation file to alter.
__________________
[my plugins]

When you think about asking a question... consider what have you tried?
Antithasys is offline
Extreme_One
Veteran Member
Join Date: Nov 2006
Old 08-08-2011 , 21:00   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by Antithasys View Post
Just edit the source and recompile. There is no translation file to alter.
I've made a small change to make the chat read as follows:

[CLASSES] Your team is low on Medics and has 0. PLEASE use your brain and consider switching to a different class!

[CLASSES] Your team is high on Snipers and has 5. PLEASE use your brain and consider switching to a different class!

Thanks Antithasys for getting this working again.
Attached Files
File Type: sp Get Plugin or Get Source (simple-classnotifier.sp - 196 views - 20.2 KB)
__________________

Last edited by Extreme_One; 08-08-2011 at 21:07.
Extreme_One is offline
Antithasys
Moderator
Join Date: Apr 2008
Old 08-11-2011 , 15:54   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #17

Could you please provide an update on the functionality of these changes:

Have there been any errors in the log?
Does it continue to function correctly?
Are there any proposed changes?

Thanks in advance!
__________________
[my plugins]

When you think about asking a question... consider what have you tried?
Antithasys is offline
Extreme_One
Veteran Member
Join Date: Nov 2006
Old 08-11-2011 , 16:32   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #18

The plugin is functioning as desired. Messages are always being displayed at appropriate times as per the config file.

There are no errors being generated.

My only suggestion for changes is to allow for configurability of the message that is displayed other than editing the source.

Again, thanks for making this work!
__________________
Extreme_One is offline
Grimman
Member
Join Date: Jul 2011
Old 08-31-2011 , 09:51   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #19

Nice plugin, just what I was looking for.

However, the hint messages don't seem to be working right, as Exterme_One mentioned earlier. It seems to appear once and then it stops appearing for duration of the map.

Chat messages work though.

Last edited by Grimman; 08-31-2011 at 10:09.
Grimman is offline
StaticVoid
Junior Member
Join Date: Apr 2013
Location: South Carolina
Old 04-10-2013 , 13:46   Re: [TF2] Class Notifier
Reply With Quote #20

Great for notifying those teams of 8 snipers
__________________
StaticVoid is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:10.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode