Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

bad load superhero hero plugins


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
gusten951
Junior Member
Join Date: Aug 2009
Old 08-01-2010 , 22:20   bad load superhero hero plugins
Reply With Quote #1

okay i did what they said and i put the shmod folder in models folder and i put plugins in plugins folder and puted the shit in shconfig folder
and i also added the plugin on plugins.ini but it still doesn't work?
it says bad load and it doesn't work, can someone help me with this, have i forgot something?
gusten951 is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 08-01-2010 , 22:22   Re: bad load superhero hero plugins
Reply With Quote #2

What does it say is the error? Is should show the actual error at the bottome of the list when you type "amxx list" in your server's console or through rcon.
__________________
fysiks is offline
Jelle
[b]MOAR CANDY[/b]
Join Date: Aug 2009
Location: Denmark
Old 08-02-2010 , 09:11   Re: bad load superhero hero plugins
Reply With Quote #3

Why ask here, and not in the SH section?
__________________
No idea what to write here...
Jelle is offline
Send a message via MSN to Jelle
gusten951
Junior Member
Join Date: Aug 2009
Old 08-02-2010 , 10:09   Re: bad load superhero hero plugins
Reply With Quote #4

when i type amx_plugins the heroes comes up and it says running on every hero except the heroes i added they says Bad load instead of running, what did i do wrong?


Last edited by gusten951; 08-02-2010 at 10:35.
gusten951 is offline
YamiKaitou
Has a lovely bunch of coconuts
Join Date: Apr 2006
Location: Texas
Old 08-02-2010 , 10:50   Re: bad load superhero hero plugins
Reply With Quote #5

Use "rcon amxx plugins" to find the errors
__________________
ProjectYami Laboratories

I do not browse the forums regularly anymore. If you need me for anything (intervening in a thread, asking questions or anything else), then PM me (be descriptive in your PM, message containing only a link to a thread will be ignored).
YamiKaitou is offline
gusten951
Junior Member
Join Date: Aug 2009
Old 08-02-2010 , 10:59   Re: bad load superhero hero plugins
Reply With Quote #6

how do i do that?


( 63) Load fails: Module/Library "SuperHero Core" required for plugin. Check modules.ini.

what should i do?
gusten951 is offline
gusten951
Junior Member
Join Date: Aug 2009
Old 08-02-2010 , 11:46   Re: bad load superhero hero plugins
Reply With Quote #7

Okay, fixed, i needed to update the SH mod to 1.20
gusten951 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:38.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode