Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

FuncommandsX


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
xTrade
Junior Member
Join Date: Apr 2010
Old 04-16-2010 , 10:41   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #321

Quote:
Originally Posted by Snake60 View Post
Bind on the button.
Use this (type in console):
bind "your_button" "sm_admin"
And push it in game GL
ty but it says
[SM] This command can only be used in-game.
xTrade is offline
Snake60
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Russia, Pskov
Old 04-16-2010 , 10:54   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #322

Quote:
Quote:
Originally Posted by Snake60
Bind on the button.
Use this (type in console):
bind "your_button" "sm_admin"
And push it in game GL
ty but it says

[SM] This command can only be used in-game.
Of course you must be in game
P.S. sorry for off-top
__________________
Snake60 is offline
Send a message via ICQ to Snake60 Send a message via MSN to Snake60 Send a message via Skype™ to Snake60
xTrade
Junior Member
Join Date: Apr 2010
Old 04-16-2010 , 11:35   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #323

Quote:
Originally Posted by Snake60 View Post
Of course you must be in game
P.S. sorry for off-top
shzz, of course i was in-game
I ran the command in co-op and versus
And it says [SM] This command can only be used in-game.
xTrade is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 04-17-2010 , 08:12   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #324

thanks for the updated translation snake60, you rock!

as for the menu question, not really related to this plugin specifically.
__________________
Arg! is offline
Randall
New Member
Join Date: Apr 2010
Old 04-28-2010 , 09:59   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #325

i installed this and tried using it on my own lan server but when i bind key and use, the tele command cannot be used. when i check the console it told me "[SM] Cannot teleport from rcon
"
Randall is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 04-28-2010 , 18:19   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #326

sm commands do not need to be run with rcon. This particular command must be run by a player in game, not outside the game from HLSW or similar tool.
__________________
Arg! is offline
Spazman0
Member
Join Date: Jul 2008
Old 04-29-2010 , 05:15   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #327

Quote:
Originally Posted by Randall View Post
i installed this and tried using it on my own lan server but when i bind key and use, the tele command cannot be used. when i check the console it told me "[SM] Cannot teleport from rcon
"
You must make sure you are authorized as an admin on your lan server (have your permissions set up properly)

and then bind a key to "say /tele @me"

The reason for this is that if you type it into console, it thinks that the server is executing it, not your client.
Spazman0 is offline
Mongo
New Member
Join Date: May 2010
Old 05-06-2010 , 11:24   No colors?
Reply With Quote #328

I just installed this mod, all the commands seem to work fine except the ones involving colors, like sm_disco and sm_colorize. It reports that it executed the command, but nothing seems to happen.
Mongo is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 05-07-2010 , 00:57   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #329

just tested on my live server after updating to sm 1.3.2 and can confirm its still working fine.
__________________
Arg! is offline
Cthulhu
Member
Join Date: Apr 2010
Old 05-09-2010 , 14:35   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #330

Tested on L4D2 server and works fine, except minor issues (no lasers on disco mode)
Cthulhu is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode