Raised This Month: $248 Target: $400
 62% 

help :|


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
ZaKaRiAMaGh
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Location: Morocco
Old 09-07-2020 , 11:25   help :|
Reply With Quote #1

Hello guys !

first i wish you all better health

i want a plugin or a cmd for pause the music and unpause it ,please?
ZaKaRiAMaGh is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 09-07-2020 , 15:12   Re: help :|
Reply With Quote #2

What music?
Is this the plugin requests section?
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
ZaKaRiAMaGh
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Location: Morocco
Old 09-07-2020 , 15:41   Re: help :|
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
What music?
Is this the plugin requests section?
tell me where is this " the plugin requests section "
ZaKaRiAMaGh is offline
Supremache
Veteran Member
Join Date: Sep 2019
Old 09-07-2020 , 16:15   Re: help :|
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by ZaKaRiAMaGh View Post
tell me where is this " the plugin requests section "
You will find it in admincmd plugin

PHP Code:
public cmdPause(idlevelcid)
{
    if (!
cmd_access(idlevelcid1))
        return 
PLUGIN_HANDLED 
    
    
new authid[32], name[32], slayer id
    
    get_user_authid
(idauthid31
    
get_user_name(idname31
    if (
pausable!=0)
    {
        
g_pausAble get_pcvar_float(pausable)
    }
    
    if (!
slayer)
        
slayer find_player("h"
    
    if (!
slayer)
    { 
        
console_print(id"[AMXX] %L"id"UNABLE_PAUSE"
        return 
PLUGIN_HANDLED
    
}

    
set_cvar_float("pausable"1.0)
    
g_PauseAllowed true
    client_cmd
(slayer"pause;pauseAck")
    
    
log_amx("Cmd: ^"%s<%d><%s><>^" %s server"nameget_user_userid(id), authidg_Paused "unpause" "pause")
    
    
console_print(id"[AMXX] %L"idg_Paused "UNPAUSING" "PAUSING")

    
// Display the message to all clients

    
new maxpl get_maxplayers();
    for (new 
1<= maxpli++)
    {
        if (
is_user_connected(i) && !is_user_bot(i))
        {
            
show_activity_id(iidname"%L server"ig_Paused "UNPAUSE" "PAUSE");
        }
    }

    
g_pauseCon id
    
    
return PLUGIN_HANDLED

Supremache is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 09-07-2020 , 17:00   Re: help :|
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by ZaKaRiAMaGh View Post
tell me where is this " the plugin requests section "
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
Foxa
Member
Join Date: Nov 2018
Location: Croatia
Old 09-07-2020 , 18:16   Re: help :|
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by Supremache View Post
You will find it in admincmd plugin

PHP Code:
public cmdPause(idlevelcid)
{
    if (!
cmd_access(idlevelcid1))
        return 
PLUGIN_HANDLED 
    
    
new authid[32], name[32], slayer id
    
    get_user_authid
(idauthid31
    
get_user_name(idname31
    if (
pausable!=0)
    {
        
g_pausAble get_pcvar_float(pausable)
    }
    
    if (!
slayer)
        
slayer find_player("h"
    
    if (!
slayer)
    { 
        
console_print(id"[AMXX] %L"id"UNABLE_PAUSE"
        return 
PLUGIN_HANDLED
    
}

    
set_cvar_float("pausable"1.0)
    
g_PauseAllowed true
    client_cmd
(slayer"pause;pauseAck")
    
    
log_amx("Cmd: ^"%s<%d><%s><>^" %s server"nameget_user_userid(id), authidg_Paused "unpause" "pause")
    
    
console_print(id"[AMXX] %L"idg_Paused "UNPAUSING" "PAUSING")

    
// Display the message to all clients

    
new maxpl get_maxplayers();
    for (new 
1<= maxpli++)
    {
        if (
is_user_connected(i) && !is_user_bot(i))
        {
            
show_activity_id(iidname"%L server"ig_Paused "UNPAUSE" "PAUSE");
        }
    }

    
g_pauseCon id
    
    
return PLUGIN_HANDLED

This has L I T E R A L L Y nothing to do with what he asked. You just found a thing that says "pause" and thought to yourself "yeah that's it!"
Foxa is offline
Supremache
Veteran Member
Join Date: Sep 2019
Old 09-08-2020 , 08:50   Re: help :|
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by Foxa View Post
This has L I T E R A L L Y nothing to do with what he asked. You just found a thing that says "pause" and thought to yourself "yeah that's it!"
I understand
Supremache is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode