Raised This Month: $99 Target: $400
 24% 

SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
nik2184
Junior Member
Join Date: Jan 2015
Old 02-02-2015 , 16:12   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#21

I have been using SourceMod 1.4.8 And MetaMod 9.4.1 for a long time and I have never had any problems with it. I recently Downloaded The Latest SourceMod 1.6.3 MetaMod 1.10.4 and put my regular plugins that are fully up to date into the NEW SOURCEMED. My plugins are not working when I start up my server. My server goes online and had people can join with no problems, but the plugins to not load. This is a BIG PROBLEM.

Can someone please help me to fix this problem
nik2184 is offline
psychonic

BAFFLED
Join Date: May 2008
Old 02-02-2015 , 17:41   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#22

Quote:
Originally Posted by nik2184 View Post
I have been using SourceMod 1.4.8 And MetaMod 9.4.1 for a long time and I have never had any problems with it. I recently Downloaded The Latest SourceMod 1.6.3 MetaMod 1.10.4 and put my regular plugins that are fully up to date into the NEW SOURCEMED. My plugins are not working when I start up my server. My server goes online and had people can join with no problems, but the plugins to not load. This is a BIG PROBLEM.

Can someone please help me to fix this problem
What game is this on?
psychonic is offline
nik2184
Junior Member
Join Date: Jan 2015
Old 02-02-2015 , 23:15   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#23

HL2 Deathmatch, CSS, and KumaWar
nik2184 is offline
KyleS
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Jul 2009
Location: Segmentation Fault.
Old 02-03-2015 , 17:37   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#24

Quote:
Originally Posted by nik2184 View Post
HL2 Deathmatch, CSS, and KumaWar
Which version of Counter-Strike: Source?
KyleS is offline
nik2184
Junior Member
Join Date: Jan 2015
Old 02-03-2015 , 20:15   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#25

I honestly don't really know. It really shouldn't matter what the game is, the fact that SourceMod 1.6.4 is not loading plugins is not a game problem but a problem with SourceMod its self. I have been running servers for a long time using SourceMod 1.4.8 and have never had a problem with loading Plug-Ins on any game that I run servers on.
nik2184 is offline
psychonic

BAFFLED
Join Date: May 2008
Old 02-03-2015 , 20:23   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#26

psychonic is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 02-03-2015 , 20:31   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#27

Quote:
Originally Posted by nik2184 View Post
It really shouldn't matter what the game is
Well, it does. If you want help, provide the information being asked for, if you don't, don't. It's that simple.

Lets do this the easy way. What's the output of all the following commands (run in the server console or via rcon) on one of the affected servers?
Code:
version
plugin_print
meta version
meta list
sm version
sm exts list
sm plugins list
__________________

Last edited by asherkin; 02-03-2015 at 20:31.
asherkin is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 02-03-2015 , 23:15   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#28

Run all the damn commands and post the unedited output, even if they say invalid command.
Unless that was the KumaWar server, your server appears to be horrendously outdated.
__________________
asherkin is offline
nik2184
Junior Member
Join Date: Jan 2015
Old 02-04-2015 , 16:29   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#29

] version
Protocol version 14
Exe version 1.0.1.0 (valve)
Exe build: 22:11:58 Dec 4 2009 (4045)

] plugin_print
Loaded plugins:
---------------------
---------------------

] meta version
Unknown command: meta

] meta list
Unknown command: meta

] sm version
Unknown command: sm

] sm exts list
Unknown command: sm

] sm plugins list
Unknown command: sm


The Game is outdated would that be the reason why SourceMod 1.4.8 works in this game other then SourceMod 1.6.3?

Last edited by nik2184; 02-04-2015 at 16:42.
nik2184 is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 02-04-2015 , 16:45   Re: SourceMod 1.6.3, Metamod:Source 1.10.4 Released
#30

Please try running through the Metamod:Source install instructions again, SourceMod isn't working because Metamod:Source isn't working, and your server isn't even seeing the VDF file for Metamod:Source.
__________________
asherkin is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:31.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode