Raised This Month: $159 Target: $400
 39% 

[CS:GO] Cvar and command list


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
dssdassw
New Member
Join Date: Jul 2013
Old 07-19-2013 , 12:19   Re: [CS:GO] Cvar and command list
Reply With Quote #61

Could you add a list that has JUST the cvars, no extra things like descriptions, extra dashes or whatnot?

Last edited by dssdassw; 07-19-2013 at 12:23.
dssdassw is offline
winniethepooh
SourceMod Donor
Join Date: Sep 2012
Old 08-09-2013 , 05:26   Re: [CS:GO] Cvar and command list
Reply With Quote #62

Quote:
Originally Posted by dssdassw View Post
Could you add a list that has JUST the cvars, no extra things like descriptions, extra dashes or whatnot?
Generated: on 7/25/2013
Spoiler
winniethepooh is offline
alencore
Senior Member
Join Date: Oct 2011
Old 01-09-2014 , 08:55   Re: [CS:GO] Cvar and command list
Reply With Quote #63


Any command to fix or make this hud display not show in front of crosshair?

Last edited by alencore; 01-09-2014 at 08:55.
alencore is offline
RzGaming
Member
Join Date: Feb 2012
Location: Denmark
Old 10-10-2015 , 00:56   Re: [CS:GO] Cvar and command list
Reply With Quote #64

Do someone knows how to fix bspconvar_whitelist.txt apperently when i add sm_cvar 1 everytime csgo update it erase the convar how can u fix this?
RzGaming is offline
Kamizun
Senior Member
Join Date: May 2015
Location: Portugal
Old 01-19-2016 , 15:24   Re: [CS:GO] Cvar and command list
Reply With Quote #65

In my server (Course maps) flying/moving platforms stop when 2 or more players are in it. I know this is not the map problem because i had other server without this problem. Do someone know any cvar that changes this?
__________________
If winning was easy losers would do it
Kamizun is offline
wolvez04
Senior Member
Join Date: Feb 2016
Location: Sad Soul
Old 07-03-2016 , 00:21   Re: [CS:GO] Cvar and command list
Reply With Quote #66

I'm trying to setup a gotv bot to record all the gameplay. This is for a CS:GO community server. My first issue is that the bot is ingame instead of spectator. I can't see a command to fix this?

Also is it possible to setup this to delete recordings after like 24 hours?

Thanks c:
wolvez04 is online now
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:38.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode