Raised This Month: $319 Target: $400
 79%   Almost there!

Solved [WORKSHOP MAP MENU] Help


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Elitcky
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2016
Location: Antofagasta, Chile
Old 12-28-2016 , 10:57   [WORKSHOP MAP MENU] Help
Reply With Quote #1

Hey...

well i got some problems with the surf maps or just the MAPS
all the maps are in "maps/workshop/########/" and when i change of maps in my server i do it like this

changelevel surf_lalalala or sm_map surf_lalalala

and that is all nice and fine, but when i tried the maps to be in the "admin menu" like calling /admin and then going to vote for map, it doesn't appears so... what i do was

i writed the adminmenu_maplist.ini and put this in that file

PHP Code:
workshop/54XXXXX36/surf_a
workshop
/6XXXXXX31/surf_beginner
workshop
/6XXXXXX330/surf_lux
workshop
/4XXXXX96/surf_mesa
workshop
/58XXXXXX25/surf_neon_beta
workshop
/XXXXXX31/surf_aircontrol_ksf
workshop
/72XXXXXX70/surf_mom
workshop
/70XXXXXX06/surf_borderlands
workshop
/5XXXXX4/surf_aweles
workshop
/54XXXXXX7/surf_grassland
workshop
/6XXXXXXX34/surf_amplitude_light
workshop
/5XXXXXX29/surf_aether
workshop
/52XXXXX3/surf_eclipse
workshop
/447XXXXX0/surf_juturna
workshop
/4XXXXX1/surf_lavaflow
workshop
/7XXXXX75/surf_glass9
workshop
/7XXXXX906/surf_furios-
workshop/6XXXX15/surf_ethereal
workshop
/6XXXXX61/surf_oasis
workshop
/7XXXX948/surf_how2surf
workshop
/64XXXXX63/surf_spaceship_ksf
workshop
/7XXXXX2/surf_me
workshop
/2XXXX79/surf_year3000
workshop
/65XXX29/surf_bombix_v2
workshop
/3XXXX175/surf_ace_fix
workshop
/543XXXX84/surf_colum_up
workshop
/5XXXX111/surf_funhouse_njv
workshop
/523XXXX93/surf_lament_n2p
workshop
/XXXXXXX/surf_minuet_v1p
workshop
/156X06/surf_utopia_v3
workshop
/25X78XXX3/surf_atlas
workshop
/2XXXXX8558/surf_3
workshop
/XXXXXX7/surf_roomservice_2
workshop
/XXXXXXXX/surf_vegetables
workshop
/XXXXXXXXXX/surf_roomservice_3
workshop
/XXXXXXXXX/surf_fruits
workshop
/XXXXXXXXXXX/surf_kitsune
workshop
/XXXXXXX/surf_sup_
workshop
/XXXXXX/surf_rookie_fix
workshop
/XXXXXXXX/surf_prelude_ksf 
PD: The "X" are the numbers of the maps... i got all that maps with his numbers not with X ...

But when i do the vote, and the map is selected, and its changing the map the server crash... idk why i do wrong
__________________

Last edited by Elitcky; 01-13-2017 at 16:23.
Elitcky is offline
PabloxDS
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2013
Old 12-31-2016 , 17:02   Re: [WORKSHOP MAP MENU] Help
Reply With Quote #2

ok, i assume you're doing this on a CS:GO server, i'm no expert on CS:GO (i run a TF2 server) so based on this:

https://developer.valvesoftware.com/...dicated_Server


you just have to type in the numbers

btw, learn to use google

Last edited by PabloxDS; 12-31-2016 at 17:06.
PabloxDS is offline
Elitcky
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2016
Location: Antofagasta, Chile
Old 12-31-2016 , 19:57   Re: [WORKSHOP MAP MENU] Help
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by PabloxDS View Post
ok, i assume you're doing this on a CS:GO server, i'm no expert on CS:GO (i run a TF2 server) so based on this:

https://developer.valvesoftware.com/...dicated_Server


you just have to type in the numbers

btw, learn to use google
If i need to learn google, you maybe should learn about what am i asking for...

im launching my server with this
Code:
./srcds_run -game csgo -console -usercon -ip 131.221.35.227 -port 27016 -tickrate 102.4 +sv_setsteamaccount xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx +game_type 0 +game_mode 0 -authkey xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx +host_workshop_collection xxxxxxxxxx +workshop_start_map xxxxxxxxx
And no, if you are telling me than im wrong because im using sm_map surf_lalala i think its not bad because it always works in the server...

and host_workshop_map its maybe the same
__________________
Elitcky is offline
PabloxDS
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2013
Old 01-11-2017 , 10:14   Re: [WORKSHOP MAP MENU] Help
Reply With Quote #4

Right..., i re-read the post and realized what is your actual issue

here, https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=232878

again, learn to use google because i only had to type "cs:go workshop maps admin menu" to get that
PabloxDS is offline
Elitcky
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2016
Location: Antofagasta, Chile
Old 01-13-2017 , 16:21   Re: [WORKSHOP MAP MENU] Help
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by PabloxDS View Post
Right..., i re-read the post and realized what is your actual issue

here, https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=232878

again, learn to use google because i only had to type "cs:go workshop maps admin menu" to get that
stop trying to get the correct answer bro hahahaha, im not asking for A PLUGIN! ITs a normal CSGO Configs! Keep on mind your english seriously, i dont know too much words and things but lol i can understand the threads ://

And i solved it, but thanks for trying to help and you dont need to type "learn to use google" like a shitty person in this forum ^-^
__________________

Last edited by Elitcky; 01-13-2017 at 16:23.
Elitcky is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode